Ptachu Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Chłopaki ja z pytaniem do was. Szukam moda fabularnego do CoP do którego mógłbym wpakować bronie od Shokera i żeby mi działczyło. Misery na własnej skórze próbowałem i nie działczy mi. Do LTL-a da rade wpakoać żeby nie wywalało ?? Podawajcie swoje propozycje modów do których można wklepać Shoker Weapon Pack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Raczej chcąc dodać nowe bronie do moda takiego jakiego chcesz, nie jest takie łatwe. Zawsze trzeba przerobić mod. Nie da się nałożyć po prostu dwóch na siebie. Poza tym są mody co dodają wiele nowych broni wraz z fabułą. Do każdego moda można dodać coś nowego. No ale tak jak mówię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 A Junx jakiegoś przypadkiem nie zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Robiłem, ale bez fabuły nowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Chodzi mi konkretnie o pukawki z Shoker Moda. Wymienne magazynki i celowniki bo to tego potrzebuję. Configi barmanów/handlarzy mam przerobić aby zadziałało ? W mojej głowie siedzi takie coś: LTL mod PL + Shoker Weapons lub Misery + Shoker Weapons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 MISERY + Shoker można połączyć, robota na około 3-4 godzinki dla dokładnego sprawdzenia działania . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 To już coś. Tylko nakieruj mnie Junx co miałbym zrobić. Będę miał szybszy start. Umiem co nieco dłubać w plikach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi