Jurij Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Otóż jest sobota niedługo będzie wieczór i chciałbym fajnie spędzić ten dzień.Polecacie jakieś filmy takie jak w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Z nowości to cieksawie się prezentuje Halo 4 http://www.filmweb.pl/film/Halo+4%3A+Forward+Unto+Dawn-2012-659260 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Generalnie ponurak jestem, ale z komedii: Sprzedawcy, Dogma, Jai i Cichy Bob Kontratakują, Święci z Bostonu (ale tylko pierwszą część). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Taken(Uprowadzona) 1 i 2 z Liamem Neesonem, The Grey(Przetrwanie) - też Neeson. Trylogia Bourne-a, jeżeli lubisz szybkie auta to Szybcy i wściekli - wszystkie części, Tuman(Mgła) - rosyjskie kino wojenne, Svolochi(Swołocz) - też rosyjskie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 A znacie jakąś fajną komedie z pazurą oprócz łikendu i kariera nikosia dyzmy :D.Albo coś związane z Charnobylem,lub jakiś film w którym jest wojna w średniowieczu tj. na miecze :D,oprócz Bravehearta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 "Polowanie na Czarownice" z Nicolasem Cage. Dobrze się ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 O właśnie a jeszcze jakieś filmy z Cagem?Będzie dłuższa sobota :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 "Next" był niezły, to film akcji. Jest jeszcze "Ghost Rider" - ale ten to kwestia gustu. Dla mnie najbardziej podobał się z Cage'm "Miasto Aniałów", ale to stary film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Znam ghost ridera fajny film,z Cagem też fajny jest film Skarb Narodów obejrzyj sobie także ten.Ale widziałem też taki film z Cagem ale nie znam tytułu o tym że Cage grał ojca miał syna i ten syn czasami miał takie przebłyski i jakieś liczby pisał rękoma po biurku a film się skończył Apokalipsą bo ten syn był jakimś wybrańcem czy jakoś tak :D ogólnie fajny film ale lepiej jak się obejrzy niż jak ja opowiadam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Mnie akurat prawie wszystkie filmy z Cagem podchodzą. Jak chcesz coś lekkiego to Skarb Narodów i Skarb Narodów - Księga Tajemnic (coś jak Indiana Jones z Cagem) a dzisiaj obejrzę sobie Knowing(Zapowiedź) z jego udziałem - chyba o ten film Ci chodziło z tymi przebłyskami syna. Fajny też jest Uczeń Czarnoksiężnika (scena z graniem muzy za pomocą łuków elektrycznych zajebioza) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 O właśnie, to jest ten film ;), dzisiaj go sobie obejrzę wraz z Uprowadzona 1 i Polowanie na Czarownice :D, ale najpierw 2 odcinki kiepskich i trochę stalkera :D. O właśnie zajefajny film z Cage'm w roli głównej to Pan życia i śmierci obejrzyjcie koniecznie jak nie widzieliście świetny film. Edit: cichy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 "Polowanie na Czarownice" z Nicolasem Cage. Dobrze się ogląda. Mogę potwierdzić mimo iż za takimi filmami nie przepadam to jest to a prawdę fajny film O właśnie a jeszcze jakieś filmy z Cagem?Będzie dłuższa sobota :D Był jeszcze Con air lot skazańców (jak się nie mylę) i ten film co Cage zamienił się z kimś twarzami by wykryć coś tam (nie pamiętam dokładnie bo ten film dawno temu oglądałem) Generalnie ponurak jestem, ale z komedii: Sprzedawcy, Dogma, Jai i Cichy Bob Kontratakują, Święci z Bostonu (ale tylko pierwszą część). Sprzedawcy 2 są fajni :D Jay i Cichy bob też wymiatają (trawę ćmić, kokę ćpać, browar za browarem chlać, tak stary obalać browary[...]kto pali ostatki jest czysty i gładki ) ze starych komedii to wszystkie z Leslie Nielsenem, oraz "Czacha dymi" trochę sztywna ale się ją fajnie ogląda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 A jeszcze jakieś polecacie ale bardziej z akcji scigacz1975-uprowadzona po prostu świetny film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Z filmów akcji najbardziej podobały mi się Transporter ( wszystkie części ) Adrenalina ( połączenie komedii z akcją ) Szklana pułapka ( wszystkie części ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Adrenalina brzmi nieźle.Transportera i szklaną pułapkę widziałem a polecasz coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 A ja właśnie skończyłem oglądać ekranizację Marwella czyli: Incredible Hulk, Iron Man, Iron Man 2, Captain America - the first Avenger, Thor i The Avengers. Lubię takie bajki. Tak samo jak Spidermana (nawet ten najnowszy fajny chociaż 3 poprzednie bardziej mi podeszły) czy Transformers. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Filmy Marvela są świetne ostatnio oglądałem na polsacie taki film o gościu którego w dzieciństwie oblano kwasem i nie widział.Znasz tego nazwe? Bo to fajne było :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 To był jeśli się nie mylę Daredevil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 O tak to ten film.A znacie jeszcze jakieś fajne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Scigacz pominął Hellboy'a . Mnie obie części się podobały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Ostatnie pytanko znacie jakieś filmy typu Kolekcjoner Kości w których trzeba się domyślać zakończenia. Edytowane 1 Grudnia 2012 przez Jurij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Słaby Punkt z Anthony Hopkinsem, Zodiak z Robertem Downey Jr., Wizja Mordercy z Willemem Dafoe - ale tu szybkiej akcji nie znajdziesz. To kryminały . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ok biorę się za nie .Właśnie nie wiedziałem jak się nazywa ta kategoria filmów . A tak apropo co myślicie o filmie Charnobyl Reaktor Strachu znalazłem go właśnie,ale czytałem że szału nie ma,a jednak tytuł wydaje się kuszący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Gniot zrobiony w ulubionej dla nas scenerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 A tak przy okazji przypomniał mi się film którego jak zwykle tytułu nie znam pamiętam tylko że było to związane z jakimś wybuchem i grupka naukowców (chyba) leciała helikopterem coś zbadać i chyba coś wybuchła i ten samolot im się zniszczył (czy jakoś tak) kojarzy ktoś może? A film STALKER? Też widziałem że jest,on także jest na poziomie Czarnobyl reaktor strachu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi