Vorenus Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Kto z Wasz prawdziwie zakończył grę, a komu się tylko tak wydawało? Prawdziwe zakończenia: Tutaj wszystko w jednym filmie - nie prawdziwe zakończenia na początku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Jeżeli chodzi o mnie to nigdy mi się nie udało zakończyć grę z prawdziwym zakończeniem. Wielokrotnie przechodziłem stalkera, lecz zawsze Strielok prosił o nieśmiertelność lub aby zona zniknęła.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Bo prawdziwym zakończeniem nie było spełnienie marzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Kto z Wasz prawdziwie zakończył grę, a komu się tylko tak wydawało? Dobre pytanie wielki Vorenusie, dziesięć razy padałem na zieloną trawkę... Pierwszy raz.... zostałem jednak przysypany przez spadający dach.... choć do końca myślałem... po co mi ten chory dekoder z Prypeci.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Problem w tym, o czym nie każdy wie, że w pewnych sytuacjach gra nie zaoferuje "prawidłowego" rozwiązania. Jeśli np. w trakcie gry dusisz każdy grosz i uzbierasz mała fortunę, będziesz maił zakończenie w którym prosisz o skarby i dostatnie życie. Tak jest z wieloma aspektami życia i trzeba mieć w miarę zbalansowany życiorys na koniec gry, żeby można było 'paść na zieloną trawkę' jak to ładnie określił kolega malakas . Już nie pamiętam skąd to wiem, ale to jest fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasork Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Chwila. Przecież zawsze jak przychodzisz do "Spełniania życzeń" gra kończy się fałszywym zakończeniem. Trzeba dojść do sterowni elektrowni, tam jest pokój z "cosikami" wokół okrągłego piedestału. Trzeba je zniszczyć i wtedy mamy jedno z 2 prawdziwych zakończeń. Albo wybieramy Świadomość Z albo skaczemy trochę po dachach elektrowni i ostatecznie niszczymy Z. Więc jeżeli wybierzemy prawdziwe zakończenia, to nie ma znaczenia czy byliśmy moralni czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Zakończyłem grę dwa razy z prawdziwym zakończeniem.Po przeczytaniu poradnika za pierwszym razem zgładziły mnie belki z konstrukcji sarkofagu.Swoją drogą ciekawe zakończenie dla kogoś kto nie wie że są inne lekkie zdziwnienie następuje po tym jak bohater ginie hehe jeśli się nie mylę to jest 5 fałszywych zakończeń za każdym razem jak się podchodzi do spełniacza i dwa prawdziwe tak a które jest prawdziwsze to po którym przyłączamy się do projektu czy to w którym go niszczymy ??;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 JA miałem osobiście wszystkie zakończenia. Zakończenia są uzależnione od kasy i reputacji. Inna proporcja w każdym z tych czynników to inne zakończenie. A ja mam taki rozmyślania że prawdziwego zakończenia nie mogło być Bo nie było by stalkera Zew Prypeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Kto z Wasz prawdziwie zakończył grę, a komu się tylko tak wydawało? Na początku trzeba rozgraniczyć dwie sprawy...Które z zakończeń uważamy za prawdziwe zakończenie gry, bo jest ich sporo.? Wszystkie, które zależą od postawy i majątku Naznaczonego... kończą się przy Monolicie. Jeżeli jednak chcemy przejść ostatni poziom gry z teleportami na Elektrowni i zobaczyć piękną zieloną trawkę ...nie wolno iść do wołającego nas Monolitu...musimy otworzyć Sterownię dekoderem z Prypeci i niszczyć znajdujący się w środku sprzęt. W tym wypadku postawa życiowa i pieniądze nie mają znaczenia (otworzyć może każdy kto ma dekoder), zyskujemy natomiast duży kawałek gry. Tak czy inaczej moim zdaniem... bez sensu jest kończyć grę pod Monolitem i tracić ostatni obszerny poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 I jak zwykle okazuje się, że to co prawdziwe albo fałszywe nie do końca od nas zależy... W pewnym stopniu tak, ale zasadniczo to Stwórca Gry określa ramy naszych możliwości... A już w tych ramach wybieraj sobie do woli... Jak to mawiał Kaczmarek z Elity - Wolna rączka, ale w trybach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 22 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 malakasie, znowu trafiłeś w sedno - bez sensu jest kończyć grę pod Monolitem - to jak obejrzenie meczu z dogrywką i odpuszczenie sobie karnych, albo zaciągnięcie dziewczyny do łóżka i zaśnięcie:P. Prawdziwe zakończenia dodają grze wyjątkowego smaczku, to jest gra w której trzeba uważać i myśleć. Wielu ludzi pyta po zakończeniu a co ze Striełokiem?, Dlaczego zadanie wywaliło mi do niewykonanych? itp. Już podczas ponownej qestowej wizyty w Podziemiach Agropromu dowiadujemy się, że to Naznaczony jest Striełokiem i zadanie wywala do niewykonanych... Trzeba tylko nieco uwagi a nie jedynie chęci do zabawy, moderzy poszli jeszcze bardziej w tym kierunku i dlatego średnia wieku miłośników Stalkera jest wysoka jak na środowisko graczy - dzieci nie mają przy dużych modach nic do roboty. Sam za pierwszym podejściem skończyłem pod Monolitem i przysypał mnie gruz, ale już za drugim nie dałem się uśmiercić Monolitowi. Ten pomysł z zakończeniami jest ukoronowaniem fabuły i hołdem dla uważnych graczy - tak to właśnie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Racja Vorenus ...tylko czasami zastanawia mnie ten końcowy filmik . Strelok kładzie się na trawie i zamyka oczy, jak by umierał. Coś tam jest w komentarzu....powinienem był wiedzieć ..tyle krwi..tyle przemocy..itd. Ale jak dobrze pamiętamy, widzimy go po raz kolejny w końcówce kolejnej części Zew Prypeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Ja to maiłem takie i takie bo se zapisałem przed tym wyborem i se sprawdziłem wszystkie jakie były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Ja to maiłem takie i takie bo se zapisałem przed tym wyborem i se sprawdziłem wszystkie jakie były. Tak mądry ja byłem dopiero za 2 razem...ale za pierwszym skończyłem grę w zwykłej kurteczce tej z wioski kotów. Nazbierałem kupę antyradów i skończyłem grę, bo nie wiedziałem nic o kombinezonach....http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons//wodka.png. Był to tak dobry trening, że każdy kolejny raz był już zabawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Trochę coś bajerujesz ... Aby mieć kilka zakończeń trzeba mieć różną reputację i pieniądze w różnej ilości. Nie wiem jak tego dokonałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Dlatego aby poznać wszystkie zakończenia trzeba zagrać kilka razy w stalkera i to różnymi metodami dojść do końca. To jest świetny pomysł chłopaków z GSC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Trochę coś bajerujesz ... Aby mieć kilka zakończeń trzeba mieć różną reputację i pieniądze w różnej ilości. Nie wiem jak tego dokonałeś. Nigdy nie kończyłem gry pod Monolitem...zawsze otwierałem drzwi do sterowni. Jestem zbieraczem i łowcą mutantów nigdy kasa nie pozwalała mi na inne zakończenie jak belki...http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons//wodka.png To właśnie w kurteczce przysypał mnie gruz... następne razy były już z dekoderem i nigdy nie próbowałem innych zakończeń. Prawdę mówiąc to wtedy nie wiedziałem, że zależały one od tych wszystkich rzeczy (kasa reputacja..itd.) i nie chciałem nigdy kończyć gry przed czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja miałem tylko z monetami, 5x. Kurde, zawsze pod koniec miałem koło 900k Rubli, teraz przejdę jeszcze raz grę, robiąc wszystkie questy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Warto jest odkryć wszystkie zakończenia, za każdym razem musimy tak kierować naznaczonym aby posiadał zdolności które odblokują nowe zakończenia i będzie mógł powiedzieć przy spełniaczu swoje życzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Jednym ze sposobów aby mieć inne zakończenie jest zjednanie sobie którejś z frakcji ale z marnym skutkiem dla drugiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Najłatwiej jest pracować dla powinności i załatwić wolność w magazynach wojskowych i posterunek na barierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Pierwszy raz zgoniłem w oszukanym zakończeniu , grałem w poszukiwaniu pieniędzy i tak się to skończyło . Dopiero gdy pobrałem poradnik aby sobie zobaczyć co ominąłem zobaczyłem o sa inne zakończenia . Zaczołe mgrać od nowa i zakonczyłem grę z każdym możliwym zakończeniem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Heh a ja głupi :wallbash: byłem pewny że gdy naznaczony po takich doświadczeniach w zonie napewno będzie chciał ,,Aby Zona Znikneła"i wtedy myślałem że to jest najlepsze zakończenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Heh a ja głupi byłem pewny że gdy naznaczony po takich doświadczeniach w zonie na pewno będzie chciał ,,Aby Zona Zniknęła" i wtedy myślałem że to jest najlepsze zakończenie. Jest taki dowcip rysunkowy na demotivation.ru - złota rybka wystaje z sempiterny wędkarza i się go pyta: a drugie życzenie to jakie masz???? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi