s4top Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Po rozmowie z Liebiediewem strzelam do niego z różnych odległości ale to nic nie daje i tak mnie zabija a według przewodnika wystarczy odbiec tylko kawałek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Strzelasz w stopy i uciekasz. Przeniesie Cię na słup energetyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Tylko że, w tym pojedynku, nie powinieneś zginąć. Tak jak napisał cichy, powinieneś po strzelaninie wylądować na słupie. Chyba że, tak jak mnie kiedyś, w tym momencie dopadła emisja. Musiałem powtarzać od wysypiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi