emixo1 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Witam, mam o to takiego buga: XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module "E:S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of ChernobylbinxrCore.dll" at 0023:01227D15, xrDebug::backend()+165 byte(s) FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : xml_doc.NavigateToNode(path,index) [error]Function : CUIXmlInit::InitStatic [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGameuiUIXmlInit.cpp [error]Line : 172 [error]Description : XML node not found [error]Arguments : target_dot_26 Czy chodzi o jakiś przedmiot? Mod jest super i chciałbym go dokończyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 W co grasz ,Soliyanke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emixo1 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Tak..Sola + dopa 14.08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Na jakim etapie w grze jesteś? Korzystałeś ze spawnera np. do otwarcia nowych przejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Było na forum...błąd bioradaru lub HUD....http://stalkerteam.p...ch-rozwiazania/...tam masz rozwiązanie. Jeżeli masz bioradar to należy go schować przed wejściem...gubi się w miejscach gdzie jest wiele ruchomych elementów w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emixo1 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 dzieki, sprawdzę to bo akurat mam bioradar , a jestem po jantarze i miałem iść do barmana odnieść dokumenty! // Przestrzegaj zasad ortografii...zdania rozpoczynamy z dużej litery...malakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Po prostu przed przejściem na Bar zdejmij bioradar, i po kłopocie. Podobne wyloty z błędem "target_dot_26" możesz mieć też na innych lokacjach - stosujesz tą samą poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi