pacjent1972 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Proszę Was o radę,jaki wybrać dobry darmowy program do nagrywania CD/DVD ? Jest tego sporo w sieci ale wiecie jak to jest,każdy zachwala albo krytykuje i trudno się zdecydować.Wiele z nich ma plusy ale i minusy. Miałem kiedyś Nero ale skończyła się roczna licencja,ja przestałem nagrywać płytki i tak jakoś zostałem bez programu. Proszę o pomoc tych którzy są bardzo mocno w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 http://cdburnerxp.se/pl/ CDBurnerXP- dobry i darmowy Ashampoo Burning Studio 11 lepszy program, ale wymaga licencji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Świetny program ImgBurn, posiada to czego potrzebuje typowy użytkownik, a zaawansowany może sobie edytować zaawansowane opcję ;) http://www.imgburn.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) Dzięki @korn :thumbsup: Zastanawiałem się nad nim ale potrzebne mi potwierdzenie.Na te licencją mnie nie stać. :nuke: Dzięki @Kpuc,szukam czegoś z polskim interfejsem. :teehee: @korn,klapa! Ten CDBurner nie nagrywa avi. Edytowane 27 Listopada 2012 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 A polską paczkę językową nie możesz dodać ? Polish 2.5.6.0 9th October 2011 31.0 KB Click Here Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi