czernobyl10 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Panowie potrzebuje pomocy. Gram w najnowszego Painkillera, obecnie chce pokonać jednego z bosów na cmentarzu. Nie wiem ile razy wczytałem gre, podajcie sposób jak to zrobić. Raz mi się udało to zrobić i zgarnąć dusze ale nie był wyjścia z mapy. Drugie pytanie to jak wyść z poziomy bo żadnego wyjścia nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Czy ten Boss ma jakiś młot? Jeśli ma jakiś oręż, to próbuj strzelać w tą broń, a zacznie mu ubywać zdrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Niestety nie ma żadnej bron to nekrogigant, biega po mapie i wali w ziemie. Raz go pokonałem, pękają mu łańcuchy wtedy klęka i traci siły. Potem niestety niewiedziałem gdzie jest wyjście z mapy. Metek to najnowsza odsłona gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Na Yuo Touba luknij tam powinieneś odpowiedź znaleźć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudpol Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) Witam ponownie,tez mialem z nim problem, rozwiązałem go przypadkowo,strzelając mu ciągle w twarz(około 30 sekund),pokazała się jego dusza,kiedy do niej podeszłem,zaliczyło mi runde.Mam nadzieje że ci się też uda Edytowane 28 Listopada 2012 przez cloudpol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=2hHTPgM_3fQ Dzięki znalazłem, nie przypuszczałem że jest to takie proste. Uwaga panowie może się zdarzyć że po pokonaniu nekrogiganta nie ruszy skrypt i będzie brak zakończenia misji w takim razie pomaga rozegranie misji od nowa. Edytowane 29 Listopada 2012 przez czernobyl10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi