pacjent1972 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Kiedyś gdy kupiłem swojego Asusa "cieniasa" o którym wielu z Was wie,żałowałem tego zakupu,problemów i porażek z wydajnością w grach. Dziś nie mam już problemu dzięki Waszej poradzie i pomocy w temacie.Dziś jednak gdy trafiłem na ten wątek w necie inaczej spojrzałem na laptopy i jestem pewien że wiele PC-tów wymiękło przy tym Potworze ! http://laptopy.gadzetomania.pl/2012/08/14/clevo-p370em-dtr-ktory-zawstydzi-twojego-desktopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Za 8000zł to wiesz, można zmontować dwa komputery stacjonarne które lekką rękom pobija tego lapcoka :P Tak czy inaczej było by bardzo fajnie dostać coś takiego/posiadać. Tylko aż strach to wo gule włączyć, jeszcze by mnie zassało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianox213 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Tylko 4 kilogramy przy takim kombajnie... Ciekawe, ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Jak kogoś stać na takiego laptopa, to czemu nie. 8000 to i tak w miarę rozsądna kwota w porównaniu do tych laptopów Alienware. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianox213 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 AW ceni się tak jak Intel, tylko tyle, że ich produkty nie zawsze są warte takiej ceny z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi