coles313 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Czy jest wśród przedmiotów spawnera coś takiego jak Zdjęcie Szachera bo nie mogę go zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 A w drugim slocie masz broń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Nie mam i nie wiem czy ma coś do rzeczy że za Szacherem siedzi stalker i świeci mi się w lornetce na zielono . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Zdjęcie musisz zrobić normalnie..tutaj spawner nie pomoże bo nie uruchomią się skrypty dalszych fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) Ostatnia deska ratunku 16:30 http://www.youtube.com/watch?v=ORnpAp7dkXE&list=UUuBPyrAF0Ep6_wKp54TIA5g&index=93&feature=plcp%20950 Edytowane 28 Listopada 2012 przez korn06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Eureka ,udało się . Ale coś chyba było nie tak z moim savem , bo cofnąłem się do wejścia na lokację i od razu znacznik się pojawił , a wcześniej nie mogłem go znależć za żadne skarby świata .Dziękuję wszystkim za pomoc . :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi