Agrael Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Hm..mam parę pytań, bo nie wiem czy tak u mnie jest czy u wszystkich, ogółem czy to zaliczyć do błędów. Otóż jak zrobić aby gra była na całym ekranie ? rozszerzyłem maksymalnie, ale to wciąż ''okno'' A druga rzecz to taka że gdy wybieram wygląd postać to jest czarne tło na niej, nie widzę np. zmian w wyglądzie swojej postaci. O co tu może chodzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 esc - opcje i odznacz w opcjach video kwadracik "w oknie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Pomogło, dzięki oloo. Chyba ślepy się zaczynam powoli robić od tego komputera bo nie zauważyłem tej opcji. No nic.. pozostaje druga sprawa, nadal gdy chcę stworzyć postać (wybrać wygląd jej) to nie widzę jej bo mam czarny ekran w tym miejscu gdzie stoi nasz bohater. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Pomogło, dzięki oloo. Chyba ślepy się zaczynam powoli robić od tego komputera bo nie zauważyłem tej opcji. No nic.. pozostaje druga sprawa, nadal gdy chcę stworzyć postać (wybrać wygląd jej) to nie widzę jej bo mam czarny ekran w tym miejscu gdzie stoi nasz bohater. Pokombinuj ze sterownikami - tu może być kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi