bolo Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 1. Może to głupio zabrzmi ale nie wiem gdzie jest Gawr, nie mogę go nigdzie znaleźć. 2. Jakut z , którym rozmawiam na MW odsyła mnie do Freemana ale koleś nie chce ze mną gadać, może trzeba zrobić jakiś kwest a ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Gawr jest w ostatnim baraku po lewej, patrząc od szlabanu przy wejściu do bazy Wolności na MW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Gawr jest na bazie Wolności na Magazynach, w jednym budynku. Może to z nim musisz teraz pogadać. Zobacz w poradniku, questy: Poszukiwanie zabójców Kła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 A jakieś podpowiedzi odnośnie drugiego pytania?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 A przeczytałeś dokładnie poradniki, może tam jest wyjaśnione na temat kolejności tych zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jakut z , którym rozmawiam na MW odsyła mnie do Freemana ale koleś nie chce ze mną gadać, To prawda jest taki moment że gość milczy mimo uwag Jakuta. Freeman będzie rozmawiał, ale później. Jeżeli niema dialogu to znaczy, że któraś nitka fabuły jest w tyle i musisz ją podciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Serdeczne dzięki, Gawra znalazłem i wypełniam 3 część zadania dla niego może tersaz się ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi