Papaczos Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 A to lista zmian (dość krótka, jak na pierwszy patch) "Zmiany dla Krwawego Zachodu 2.0: - latarki nie świecą już w dzień (chodzi o latarki NPCów - przyp. Papaczos) - poprawiono particles na własne, bardziej zimowe - poprawiona pogoda, teraz już nie ma niebieskiego nieba - poprawiono niektóre tekstury i bump-mapy dla większego realizmu To na razie tyle. AzzzA 23.12.12" Tekst oryginalny w spoilerze. Для Кровавый закат 2.0 Изменения: -Фонарики не светят днём. -Исправлены партиклы на собственные более зимние. -Подправлена погода,теперь нет синего неба. -Подправлены некоторые текстуры и бампы для большей реалистичности. На пока всё. AzzzA 23.12.12 PS: Na ap.pro.ru napisano, że nowa gra nie jest wymagana @Papaczos, właśnie taki link mi blokuje Norton. @metek58 - już go mam, sprawdzony avastem na jednym kompie i AVG na netbooku - tam nic złego nie ma, zasysaj kumie, zasysaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ale żeby go zassać, musiałbym wyłączyć antywirusa, a to wschodnia strona - ryzyko jak bez gumy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Poczekaj kwadransik, to tu się zaraz link z dropboxa pojawi :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Jeżeli jeszcze potrzebny, działający link do fix-a: http://uploading.com/42de338b/fix-1-7z . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 I już jest! Ściągajcie :thumbsup: https://dl.dropbox.com/u/50207657/fix%20%E2%84%961.7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ba, kwadransik to i na mrozie z tego moda wytrzymam. W tym modzie należałoby napisy wyostrzyć, bo na białym tle słabo widać, np. w PDA. Dzięki @Papaczos, zassało. @cichy, Twój też działa, ale @Papaczosa ruszył dwa razy szybciej, wiadomo, Święta. Ludzie w necie siedzą, bo brzuchy im popuchły od nadmiaru jedzenia i ruszyć się z domu nie mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 (edytowane) Mam problem z wersją 2.0 tego moda. Pobierałem już 2 razy gamedate z linku http://narod.ru/disk/64692064001.fd7feeaad2561d2be89b1c34350fd63b/gamedata.7z.html i za każdym razem podczas wypakowywania, gdy wskaźnik dochodzi do 90% wywala mi ok ( bo za każdym razem jest inaczej ) 2000 errorów z przykładową treścią "E:Downloadsgamedata.7z: Błąd CRC w gamedatatextureswpnwpn_spas12.dds. Plik jest uszkodzony" Obydwa pobrane przeze mnie pliki są takiej samej wielkościRozmiar: 1,00 GB (bajtów: 1 076 780 613)Rozmiar Oryginalny: (3 006 379 565 bajtów) Wypakowuje WinRar'em Proszę o pomoc ------------------------------------------------------------------------------------- Udało mi się razem z moim bratem stworzyć polonizację tego moda.Mod jak na swą wielkość, dodaje bardzo dużo różnych urozmaiceń. Polonizacja naprawia również błąd:[error]Expression : !phrase_dialog->m_PhraseVector.empty()[error]Function : CPhraseDialog::SayPhrase[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamePhraseDialog.cpp[error]Line : 140[error]Description : No available phrase to say, dialog[dm_hello_dialog] oraz [error]can't find texture act/act_stalker_band_027Polonizacja to nie spisy z translatora !! Dużo sugerowałem się polonizacją moda OGSM Link...: http://www18.zippyshare.com/v/43603915/file.html ------------------------------------------------------------------------------------- Czy mogę dodać tą polonizację do pobieralni stalkerteam, gdyż inne strony umożliwiają udostępnianie pliku na kilka dni bez konta premium, a nie chcę by polonizacja została usunięta. Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez malakas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Proszę o zgłaszanie wszystkich błędów, jak i rozsądną krytykęDopiero zaczynam Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez qwert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Gratulacje @qwert...dzięki Wam kolejny mod będzie po polsku. Polonizację pobrałem na wszelki wypadek by nie zginęła, a jak tylko pojawi się @Portals doda do pobieralni forum.Napisz do której wersji moda jest spolszczenie, ale chyba raczej do wersji 2.0.//Polonizację możesz zgłosić w dziale na forum i podać trochę szczegółów....http://stalkerteam.pl/forum/356-miejsca-zgłoszeń-polonizacji-dla-osób-spoza-grupy-tłumacz/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Polonizacja jest przeznaczona do wersji moda 2.0 Do linka który podałeś nie mam dostępu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Spolszczenie dodane do pierwszego postu. Zapraszamy do testów.//Sprawdzę uprawnienia dla działu bo powinieneś mieć normalny dostęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Można tylko ściągnąć moda z narod.rus,ale gamedata jest skopana pozostałe linki nie działają i nie ma skąd ściągnąć dobrej gamedaty.Czy ktoś poradzi na ten mankament? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Małe sprostowanie: Inna wersja (starsza), nie kontatybilna ze spolszczeniem.Będę musiał wrzucić na hosting moją gamedata, bo pobierałem z alternatywnego linka który wygasł, a pozostała ulepszona wersja o której nie wiedziałem i nie jestem pewny czy spolszczenie zadziała Małe sprostowanie:Tutaj jest ta wersja,http://stalkermod.ru/MODYI-CHistoe-Nebo/krovavyj-zakat-2-stalker-chistoe-nebo.html pobiorę i przetestujęna razie jestem w trakcie wrzucania mojego pliku na hosting ( nie mam dobrego neta, więc nie jestem pewien czy dziś się uda :ermm: ) Moja wersja (tzw. nowa wersja) Znalazłem te linki z których pobierałem, na szczęście są aktywne tylko nie na NarodStrona: http://gameoxigen.com/pc-games/action/27878-krovavyj-zakat-20-novaya-versiya.html Download: DepositFiles: http://dfiles.eu/files/a20pqen56Letitbit: http://u30458931.letitbit.net/download/26902.27679175f207622962e59d9ebd0b/S.T.A.L.K.E.R.%2B%D0%9A%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%B2%D1%8B%D0%B9%2B%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%82.rar.html Screeny z wersji pl: Asortyment moda Linki dodano do 1 postu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Pobrałem gamedatę z ap-pro ru/forum/37-3515-1 i też przy rozpakowaniu jest błąd,tak że nie można gamedaty rozpakować tak jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Musisz pobrać z DepositFiles lub Letitbit Z tych linków powyżej Zachęcam do pobierania, mod dużo urozmaica rozgrywkę, a modów do Czystego Nieba za wiele niema Edytowane 2 Września 2013 przez qwert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Zapomniałem wczoraj dopisać,że pobrałem DepositFiles i wszystko gra.Dzięki qwert masz odemnie plusa za to spolszczenie.Świtna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Czy ktoś się spotkał w tym modzie z taką rzeczą, że nie może spać w trakcie działania anomalii? Bo ja się z takową spotkałem i mimo tego, że nic się nie dzieje to spać nie mogę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Czy ktoś się spotkał w tym modzie z taką rzeczą, że nie może spać w trakcie działania anomalii? Bo ja się z takową spotkałem i mimo tego, że nic się nie dzieje to spać nie mogę.. Mam to samo to chyba jakiś błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Hmm, nie spotkałem się z takim problemem, spróbuj skorzystać z pomocy lekarza "Kalańczy" w bazie czystego nieba.Czasem nie można iść spać, gdyż na zewnątrz panuje zima i możliwość snu jest możliwa tylko w bazach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Hmm, nie spotkałem się z takim problemem, spróbuj skorzystać z pomocy lekarza "Kalańczy" w bazie czystego nieba.Czasem nie można iść spać, gdyż na zewnątrz panuje zima i możliwość snu jest możliwa tylko w bazach.W bazach też się nie da, pokazuje się komunikat jesteś przy anomali albo w tym miejscu spać nie możesz..Coś jest nie tak.Spróje jeszcze z tym doktorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżaku Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Mam ten sam problem, nigdzie nie mogę położyć się spać, bo albo muszę w ciepłym miejscu albo nie mogę w czasie anomalii. Jakiej anomalii? Może ktoś wrzucić jakiś plik, który usunie te ograniczenia albo napisać mi, jak to usunąć z tego moda? Rozumiem realizm i utrudnienie, ale spanie w tym modzie jest chyba trochę zbugowanie :teehee: EDIT: Kolejny problem pojawia się w podziemiach Prypeci. Przy ataku burera psionicznego taki log: Expression : SEFunction : CRender::model_CreatePEFile : E:priquelsourcesengineLayersxrRenderPC_R2r2.cppLine : 397Description : Particle effect doesn't existArguments : anomaly2group_itemsburer_dust Gdzie powinien znajdować się brakujący plik? Edytowane 27 Listopada 2013 przez Viper46820 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Koledzy, prośba, pobierałerm 3 razy i za każdym razem nie mogę ukończyć pobierania bo wyskakuje błąd. Czy możę ktoś wstawić link do moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Za 10 godzin wrzuci się na moje konto to dam linka. http://www.mediafire.com/download/y2c4a9s9zr9x26j/S.T.A.L.K.E.R._Krwawy+Zach%C3%B3d+2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Pobrałem, dziękuję, zaraz instaluję podstawkę i stawiam moda.Allen jeszcze raz dziękuję za linka ale po godzinie grania mam dość:balans gry do du..... walę do gostka pół magazynka a on dalej żyje, celownika nie widać, promieniowanie jak diabli i nie wiadomo dlaczego nic momentami nie widzę, reasumując, wywalam moda i szukam coś innego. Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speediee Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Witam A ja mam wyloty na pulpit i to już na bagnie :( Po 10-tym odpuściłem.A szkoda bo zapowiadało się fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi