pacjent1972 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Link do moda Mega dany do #1 postu tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 W upały postanowiłem pograć w zimowego moda, ale tu mam kilka przykrych niespodzianek. Może dawnej grający pamiętają czy mieli też podobne problemy i jak temu zaradzili. Nie mogę "uruchomić" wykrywacza artefaktów. Mimo normalnego przypisania w menu "O" po wybraniu nie mam go w ręce ;( . Również mam kłopoty ze spaniem tzn. wykonuję polecenia spania i śpię niezależnie ile wybiorę (1h,3,5, do rana) to tylko ok 20 minut czasu gry - nadgranie śpiwora z dedykowanego moda CS wywala grę. A najbardziej wkurzające (no chyba, że będzie mi ten gość potrzebny do jakiegoś zadania ? w grze) jest nieśmiertelny żołnierz na posterunku. Z zemsty za ostrzeliwanie z CKM postanowiłem zlikwidować posterunek - wykańczam wszystkich w wyjątkiem jednego. Ani strzał z przyłożenia, ani granat, ani nóż nie dają mu rady. Czy to kwestowy NPC czy błąd gry ? I na koniec bez przerwy tracę skokowo zdrowie, czy to z uwagi na mróz i powinienem być przy ogniskach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Pobrałem moda z czystej ciekawości i trochę pograłem. Nie ma sensu się rozpisywać, bo zrobił to @cichy na pierwszej stronie tematu. Ale fakt - trochę nowości jest. - Nowe postacie ( np. u jednego jegomościa możemy kupić informacje o lokalizacji schowków itp ) - Nowe przedmioty (np. baterie do detektora) - Nasza postać zamarza i co za tym idzie spadają jej punkty życia - Dokumenty do zbierania - Nowe mutanty Itp, itd Jedyne co mnie wkurza to muzyka podczas gry. W opcjach nie znalazłem możliwości jej wyłączenia .. Trochę screenów: Spoiler Pozwoliłem sobie także poprawić pierwszy post w temacie. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Pytanie do Agraela :), postanowiłem powrócić do Moda Krwawy Zachód 2 i może nie miał takich problemów jak ja (sen i wykrywacz artefaktów), albo sobie z nimi poradził, chętnie skorzystałbym z jego rad :) . Może jest sposób aby podmienić pliki na oryginalne z Czystego Nieba dla wykrywacza, ale nie wiem jak się nazywają i gdzie są umieszczone w gamedata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Ma to to fabułę jakąś, czy została z podstawowej wersji gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 @naznaczony09 ma "to to" pierwszy post to można sobie sprawdzić. Zadań za dużo nie widać ale zmian gameplayowych trochę jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Mod+Fix został umieszczony w naszej pobieralni. Pobrałem, zainstalowałem i wszystko działa jak należy. Miłej gry Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi