Jurij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Siemka mam takie pytanko.Otóż pewnego czasu kupiłem Call Of Duty Modern Warfare nie na steama i grałem sobie na multi i pożyczyłem grę kumplowi i żałuję tego do dziś bo nie mogę przez tego chama teraz grać bo siedzi na tym bez przerwy i otóż moje pytanko jeśli kupię nowy CD Key i go wprowadzę w ustawieniach to muszę wszystkie osiągnięcia od nowa czy wtedy tylko Cd Key się zmienia i nie ma różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 (edytowane) W COD4 zmienia się tylko klucz, save (staty i wszystko) zostaje. Ale gra powinna się pluć tylko wtedy, gdy znajdzie 2 takie same klucze na jednym serwerze, a jak bedziecie grać na różnych, to nie powinno być problemu... Edytowane 4 Grudnia 2012 przez kubekpop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 No właśnie nie :/ nie działa jak tylko ta świnia siedzi Ale dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zawsze możesz spróbować szczęścia i napisać do supportu (amerykańskiego) że twój klucz został tobie ukradziony ... ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 A jeszcze jedno pytanie podczas grania w obojętnie jaką grę co jakiś czas minimalizuje do pulpitu.Nie wyłącza ale minimalizuje grę jest to niezwykle wkurzające raz właśnie na multi podczas rzutu granatem mi się to zdarzyło i <furia> bo wybuchł pode mną ><. Da się to jakoś naprawić bo dostane niedługo wnerwu że komputer przez okno kiedyś wyleci :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 A nie naciskasz czasem shift 5 razy ? Tkz. klawisze trwałe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 5 razy shift raczej nie, przed chwilą sprawdziłem klikając 5 razy shift i nie zminimalizowało No kurde jakiej nerwicy teraz dostaje w stalkerze,CoDzie Warhamerze,Napoleon total War to samo.Wie ktoś może co z tym zrobić bo furia nieziemska ;dd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Najlepszym sposobem jak coś nie działa jest reinstalka windowsa, wtedy wszysko chodzi jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Najlepszym sposobem jak coś nie działa jest reinstalka windowsa Większej bzdury dawno nie czytałem. Dziwna sprawa nigdy czegoś takiego nie miałem, zainstaluj Anti-Malware i przeskanuj dyski. Jeżeli nic nie wykryje to dobrze było by przeskanować jeszcze jakimś dobrym antywirusem typu Norton. To prawdopodobnie jakiś wirus złośliwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Przeskanowałem AVG i nic,ale myślisz że to wirus bo tylko mi wszystkie gry minimalizuje co jakiś czas ; d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Miałem to samo, to jakiś głupi programik, bodajże od drukarki czy modemu wyświetlał powiadomienia. Nic się nie pojawiało, a grę minimalizował. Jak dorwałem to poleciał z dysku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 A jaki to mógłby być program ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Nie pamiętam... Wykryłem gada po tym, że komp mi się zawiesił na moment w momencie minimalizacji i przez sekundę widziałem powiadomienie. Gdybym miał obstawiać: aktualizacja Adobe albo aktualizacja antywirusa, ale to zgadywanka. Spróbuj odciąć sieć i wtedy pograć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Przy włączaniu kompa wyskakuje aktualizacja Adobe ale to ignorowałem a jakbym zaaktualizował to myślisz że by przestało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zaaktualizuj program a potem włącz gre. Wtedy będziesz miał pewność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 U mnie takie świństwa robiła tylko informacja o dostępnym uaktualnieniu Javy. Adobe jest, moim zdaniem, niewinny w tym przypadku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Kliknij start i wpisz msconfig a następnie zrób screen z listą z zakładki uruchamianie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 http://www.fotoszok.pl/show.php/1352446_asdf.jpg.html http://www.fotoszok.pl/show.php/1352447_sdfgi.jpg.html http://www.fotoszok.pl/show.php/1352445_bezantytua-u.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 2/3 można spokojnie wyłączyć, ale musisz rozsunąć nazwy bo nic nie widzę. I nie rób całych pulpitów a tylko te okienka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jak klikniesz w zdjęcie to się otworzy w formacie 1600x1200 A co najlepiej wyłączyć z tego i co się wiążę z wyłączeniem? A czego wyłączenie mogło by spowodować niestabilność czy coś w tym rodzaju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jak klikniesz w zdjęcie to się otworzy w formacie 1600x1200 A co najlepiej wyłączyć z tego i co się wiążę z wyłączeniem? A czego wyłączenie mogło by spowodować niestabilność czy coś w tym rodzaju? musisz rozsunąć nazwy bo nic nie widzę. I nie rób całych pulpitów a tylko te okienka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Siemka od dłuższego czasu męczy mnie taki problem gdyż albowiem przy klikaniu "zamknij" i wyłączaniu komputera wszystko ładnie się wyłącza ale jak już gaśnie to automatycznie się włącza tak jakby się restartował .Macie jakieś pomysły co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Miałem tak. Awaria sprzętowa, uszkodzenie fizyczne płyty głównej lub zasilacza. Na szczęście akurat zorganizowałem sobie nową płytę a zasilacz był już i tak na ostatnich nogach, więc go bez żalu wyrzuciłem. Najprawdopodobniej winien był właśnie zasilacz, ale dokładnie zdiagnozować nie zdołałem. Potrafiła gadzina poczekać kilka minut i jeśli komputer był nagrzany to ponownie się włączał. Czasami startował natychmiast. Rozwiązanie: wymiana części (drogo!) albo odłączanie od prądu po wyłączeniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ok dzięki chyba jedna będę musiał pozostać przy odłączaniu z zasilania bo na wymiane części to kasy ni ma . A mianowicie wracając do Call Of Duty pytanie ogólne mianowicie chodzi mi o Modern Warfare 3 chciałby ktoś może pograć na "przetrwaniu" albo "misje" bo tak samemu to mi się nudzi :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi