MiedzianeJaja Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Kwesty powtarzalne co 24h. Za 4 zabawki kasa 500 rubli + doświadczenie, za 3 części TV kasa 50 rubli + doświadczenie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Niestety ale zabawki losują się w którym są domu ale w czym problem zwiedzić całą wioskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Może patch coś zmienił bo kiedy ja szukałem zabawek, były w walizkach na stale "przymocowanych" do określonych domków. Jak będę miał chwile czasu to sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 No cóż ja znalazłem lalke tam gdzie kostke a np misia w domku obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Mnie mapka pomogła bez pudła i wszystkie zabawki były tam, gdzie pokazywała mapa. Nie wiem o jakim patchu mowa, bo na dzień dzisiejszy mam tę sama wersję gry jak na początku grania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 No cóż u mnie były w innych miejscach bo próbowałem też z mapką ale mi nie pomogła więc szukałem po całej wiosce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 No to nie miałes szczęścia... zazwyczaj poradniki pomagaja :) Na szczęście jeśli chodzi o ten etap gry, nie ma wiele do szukania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 No i towarzyszyło mi dwóch nowych graczy z clanu last_night to była pomoc nieoceniona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi