bolo Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam, dzisiaj poeksperymentowałem i znaczy się przedobrzyłem, już sam nie wiem ale coś doinstalowałem i teraz nie mogę uruchomić gry wylot na pulpit, dodam, że robiłem reinstalkę moda i się złaszczyłem na jakieś durne dodatki, jeśli będzie można usunąć błąd to bardzo proszę o pomoc. Znalazłem podobny błąd też o nr 342 ale on dotyczy bandytów a ja mam coś o yurku. FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : <no exp[b][/b]ression> [error]Arguments : Can't open section 'yurek_combat_outfit' Fatal error wstawiamy w kod<>. cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) To sejwy masz zrobione na innym niekompatybilnym spolszczeniu, w którym nie było tego kombinezonu i powodują wylot z takim błędem. To jaką wersję spolszczenia zainstalowałeś i sejwy z którego spolszczenia posiadasz? Edytowane 9 Grudnia 2012 przez korn06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 znaczy się przedobrzyłem, już sam nie wiem ale coś doinstalowałem Reinstal całego moda + ostatnie spolszczenie 24.12.11 + zastrzeżenie... Polonizacja nie została przetestowana pod kątem kompatybilności z innymi dodatkami do Solianki !! Ewentualne dodatki instalujecie na własne ryzyko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zrobiłem reinstalke moda, zainstalowałem najnowsze spolszczenie i teraz mam taki błąd: FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : 0 [error]Function : CUICellContainer::FindFreeCell [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGameuiUIDragDropListEx.cpp [error]Line : 508 [error]Description : there are no free room to place item Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Próbujesz wstawić w slot przedmiot o większej liczbie komórek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Problem rozwiązałem, nie dograłem dodatku na 21 artefaktów, wczytałem zapis z tyloma art. dziękuję za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi