Werem Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Witam Po długiej przerwie naszła mnie chęć na pogranie w NS i tutaj wywala mi loga - wszystko robiłem po kolei, nawet fleszek nie wgrywałem : FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 166 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : w_mp5_m1.ltx stack trace: Temat przeniesiony . cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 A masz ten plik "w_mp5_m1.ltx"? Powinien być w gamedata/config/weapons? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Nie, nie mam tego pliku, weapons waży 802 kb jeżeli to okaże się pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Chyba Ci pocięło moda przy ściąganiu. Najczęstsi winni to: - antywirus - nieprawidłowe rozpakowanie. Mi pliki .7z uszkadzał Total Commander - nie należy podglądać zawartości, tylko od razu 7z rozpakowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Po długiej przerwie naszła mnie chęć na pogranie w NS i tutaj wywala mi loga To w co grasz w Powrót Szramy czy NS..? to dział Szramy i całkowicie inny mod. Nie zmienia to faktu, że tak jak pisał @Liar brak plików broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 W Ns. Czyli jest to możliwe że źle się pobrało archiwum czy raczej źle się rozpakowuje? Albo moze ktoś by mi wysłał ten pliczek? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Plik z NS, proszę: http://www.sendspace.pl/file/f14ca0b1850b579c0ca526a . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi