bolo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Nigdzie nie ma Blenda w DM, po rozmowie z Fremenem szybko udałem się do DM ale nigdzie nie ma najemników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Pojawiają się budynku nad X18: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Sam Blend powinien być sam na najwyższym piętrze budynku nad X-18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Problem w tym, że od 6:30 rano czekam do 20: 00 i nikogo nie ma, w jakim czasie ten pacjent się pojawia, mam czekać nadal?. Problem rozwiązałem, dodam taką uwagę- po zabiciu Blenda bandyci w DM stali się wrogami, dobrze, że zrobiłem zapis przed rozmową z nim, a jak kupiłem fleszkę to dalej byli przyjaźnie nastawieni. Edytowane 12 Grudnia 2012 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi