Ignachinio Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Mam problem co wchodzę do bunkra naukowców i podchodzę do Sacharowa nie mogę z nim pogadać. Stoi za daleko da się to jakoś rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja zwykle przy nim klikałem F i wtedy podchodził, ale nie wiem czy to działa u wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Nie o to chodzi gdy podchodzę to nie mogę kliknąć F.. tak jakby Sacharow stał za daleko... I nie mogę z nim zagadać wcale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ale przy tym okienku kilkałem F i podchodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 No właśnie u mnie nie podchodzi :) Ktoś wie czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Może nie wykonałeś jeszcze questa jakiegoś dla niego.Jak nie to zrób tego questa i wtedy spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 No właśnie u mnie nie podchodzi :) Ktoś wie czemu? Wiem czemu...Nie występuje to zawsze, ale bardzo często...dialogi Sacharowa zawieszają się i jedyne lekarstwo to zapisz i załaduj grę. Jeżeli nie pomoże trzeba powtarzać od wejścia na lokację. Potem jest normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi