Ignachinio Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Mam takie pytanie czy jeśli nie znam recepty na transmutację jakiegoś artefaktu a wrzucę go do odpowiedniej anomalii to będzie działał proces tworzenia nowego arta? W skrócie czy powstanie zmodyfikowany art? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Tak, jeśli po wrzuceniu zobaczysz błysk, to stworzy się nowy artefakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 a ok.. po próbuję wrzucić błonę do śnieżynki i nie idzie mi nic... ktoś wie czemu? Gdzie i co musiałbym dopisać aby w PDA pojawiły się recepty na pancerz i rubinową błonę ? // Ponawiam pytanie niestety ale próba wrzucenia łuski do galarety aby powstał pancerz zawiodła i nic się nie dzieje tak jakbym nie znał receptury ktoś wie co trzeba dopisać aby ta receptura się pojawiła ewentualnie co muszę dopisać w pliku handlarza aby takie coś posiadać(artefakt pancerz) a i jeszcze jedno proszę napisać dokładnie co i gdzie wkleić bo jestem w tym totalnie zielony. Dublowanie postów. cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) http://stalkerteam.pl/topic/5258-dodajemy-recepte-transmutacji-artefaktu/ Może Ci pomoże. Testowane na szramie i tajnych ścieżkach ale myśle że i tu zadziała. Edytowane 5 Stycznia 2013 przez nati20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Wszystko fajnie dodaje tak jak pokazałaś receptę do plików w grze pojawi się info że mam nową informację tylko, że jak wchodzę w recepty to tam nic nie ma.. dodałem pancir czyli pancerz... i nie mam na niego recepty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 I nazwałeś receptę info_amk_recipt_pancir tak? Dziwne bo wszystkie recepty w modach są od amk więc powinno działać i tu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 tak tak go nazwałem ale może coś jeszcze powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 A na samym końcu dodałeś frazę z tutka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 To gdzie jeszcze muszę ją dodać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Źle to napisałeś, dopiero teraz widzę po screenie. Usuń z tamtąd linijkę info_portion = info_amk_recipt_pancir ta linijka ma być na SAMYM KOŃCU CAŁEGO PLIKU [ ecolog_snork_info ] info_portion = info_amk_recipt_pancir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi