strielok Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jest jakiś mod dodający latarkędo multi? Gram z bratem przez lan, ściągnąłem mapę sarkofag i bardzo ciemno tam,bez latarki ani rusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Tam latarkę jak inny sprzęt się odblokowywało (chyba ?), modów do mp niema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strielok Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Sprawdziłem przed chwilą i nie ma do kupienia latarki,w cieniu i zewie wiem że jest ale tu nie :( Edit.Już mam latarkę wszystko do ustawienia w pliku gamedataconfigsmpdeathmatch_game.ltx W linijce "default_items = mp_wpn_knife, mp_wpn_pm" dopisujemy "mp_device_torch" Tak powinna wyglądać linijka "mp_wpn_knife, mp_wpn_pm, mp_device_torch," Teraz na starcie mamy latarkę,po przecinku można dopisać np. "mp_wpn_gauss" a na starcie będziemy mieć działko gaussa :D Aby modyfikacja działała kardzy kto się dołącza do naszego servera musi mieć tę samą zawartość folderu gamedata. Edytowane 17 Grudnia 2012 przez strielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi