suchy1280 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam moze kto wie jak uruchomic stalkera w oknie, gram soc 1.4 dmx 1.3.4 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Wybierz mniejszą rozdzielczość niż nominata, i naciśnij w grze alt+enter Druga możliwość to edycja pliku user.ltx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam moze kto wie jak uruchomic stalkera w oknie, gram soc 1.4 dmx 1.3.4 PozdrawiamCo masz na mysli edycje zmiana rozdzialki czy co no i pierwsza opcja nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 user.ltx > zmieniasz fullscreen on, na fullscreen off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 user.ltx > zmieniasz fullscreen on, na fullscreen offPrzykro ale ani jedna ani druga opcja nie działa probowałem też ze skrótem, zmieniałem opcje ale też nic to nie dało, chyba sie SoC-a nie da odpalić w oknie. Pisz używając Polskiej czcionki. cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Przynajmniej u mnie, we wszystkich trzech stalkerach, w opcjach jest możliwość wyboru pełnego ekranu lub okna, nawet w trakcie gry. Bez jakiegokolwiek kombinowania w plikach. A używam, gdy podczas gry muszę zajrzeć do poradnika i np. porównać mapy. Wchodzę do ustawień, zmieniam wielkość ekranu, przywracam grę i mam na monitorze szerokim, na tyle wolnego miejsca, aby widzieć poradnik. Jak go trzeba przesunąć, zrzut gry na pasek, nowy fragment poradnika ( oczywiście, poradnik musiał być uruchomiony przed rozpoczęciem gry) i gra na ekran. Jak zrzucać grę na pasek jest cały temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Witam ponownie jak odznacze full screen to odpala się w oknie ale też się zawiesza może mistrz Kristofer podpowie jak to uczynił? będzie browar :thumbsup: Doszedłem ładu pierwsze zmienia się w system ltx i póżniej w grze i działa dzięki za wskazówki. Pozdrawiam Edytowane 29 Grudnia 2012 przez suchy1280 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi