carlopapa Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam zbliżam się do końca moda i zostają mi 2 niedokończone zadania: 1. Namów barmana aby wysłał przesyłkę dla salomona 2. Dowiedz się od sidorowicza o piekarzu Nie jestem w stanie ich wykonać choć spełniłem wszystkie warunki, a mianowicie barman jest już na terytorium powinności w barze i nie ma żadnej opcji dialogowej na temat przesyłki salomona, a wcześniej nie mogłem nic załatwić ponieważ brakowało mi artów 2 kryształów lub 2 błon bo dopiero teraz zdobyłem. Sidorowicz siedzi już u siebie w bunkrze na kordonie, a nie na korpusie pokoju i też nie ma żadnej opcji dialogowej nt. piekarza. Nie chciałbym mieć jakiś zadań nie wykonanych dlatego kieruję pytanie do was stalkerów czy jest jakiś sposób aby wysłać tą przesyłkę salomona i od sidora dowiedzieć się o piekarzu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Nie, po zdobyciu baru już się nie da. Przesyłkę salomona trzeba było wysłać gdy barman był na kordonie a piekarza "zaliczyć" gdy sid był na korpusie pokoju. Jeśli chodzi o błony lub kryształy łatwo je, zdobyć za serce kontrolera u krugłowa- wystarczy zrobić sejva w bunkrze naukowców i próbować do skutku aż dany artefakt dostaniemy. Edytowane 18 Grudnia 2012 przez nati20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Już za późno idę do fleczera do Prypeci. Ale dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi