ciutnies Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Gdzie są obozy ludzi, gdzie można kupić ammo, broń i pancerze, sprzedać loot i artefakty? Chodzi mi o teren lasu dookoła Lubecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Taka "startowa" wioska stalkerów jest na północ od Lubeczy. Na mapie jest to dolna część kwadratu ж 9/4. Są tam NPC dający questy, sprzedawcy, lootbuyer, lekarz i schowki. Artefakty można również sprzedawać u naukowców na M11/4. Naukowiec płaci o około 1000 rubli więcej za arta. Przy jednym to praktycznie żadna różnica ale mając z dziesięć to już warto się zastanowić czy tam nie iść (droga nie jest całkiem bezpieczna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciutnies Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 A gdzieś jest bezpieczna droga :P Dzięki, mapka się przyda. Domyślam się, że te pomarańczowe znaczki to artefaktowiska. Nie rozumiem tylko co takiego jest na stadionie. Gdzieś tam jest przejście na inną mapkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Szczerze mówiąc nie wiem co jest na stadionie. Jakoś nie miałem czasu sprawdzać. Znane mi przejście jest tam gdzie ten znacznik wyżej nad stadionem (między budynkami). Jest to wylot tajnego tunelu z Lubeczy rozpoczynającego się pod Domem Kultury. Umożliwia on wyjście z miasta z ominięciem bram i posterunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radioactiv Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Pilne! Potrzebuje naboi do 9x39 do odzyskania bazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi