Freestyler92 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Może to głupie ale nie mogę strzelać z broni maszynowej. Dźgam nożem, strzelam z pistoletu, ze strzelby, ale nie z karabinów. Sprawdziłem na AK-47, na Abakanie i HK MP5N-K. Zmieniam typ amunicji i nic, zmieniam sterowanie też nic. Jestem na początku gry, na jantarze. Wie ktoś co to może być ? Wersja update final, zrobiłem wszystko według instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 A próbowałeś strzelać do czegoś? Ściana, beczka, drewno/drzwi itd. i masz ten sam efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Link...http://stalkerteam.p...a-automatyczna/ Może ci pomoże post nr 12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freestyler92 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dzięki, teraz wszystko w porządku ; ] broń trzeba było odbezpieczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi