Vorenus Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Nie mogę znaleźć, przeszukałem cały Gastronom, łącznie z tą częścią do której wcześniej nie zaglądałem czyli - prawa mieszkalna strona (drugi koniec budynku), poskakałem sobie po zagruzowanych kondygnacjach i paczki z konserwami nie ma. Przeszukałem całą Prypeć, byłem chyba w każdym budynku i w każdym pomieszczeniu. Grając w Zew Monolitu paczkę znalazłem pod schodami wejściowymi na klatkę gdzie możemy wejść do dwóch mieszkań. Trafiłem na bug czy jestem zaślepiony? Zadanie jest świeżo wzięte i żaden NPC się tam nie kręcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Dziwne bo grałem w tajne ścieżki i była skrzynka właśnie pod schodami..i jest tylko w tamtym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 24 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Konserw po prostu nie ma, sprawdzałem nawet u NPC-y z Monolitu czy któryś ich nie zabrał ale u żadnego nie znalazłem. Napisz proszę Agrael, co dostałeś za tego uesta i czy w Tajnych tropach Salomon daje następne zadania. Ech... jak ja nie lubię tracić zabawy przez kaprysy modów... Edit: Już je znalazłem... Grając tyle razy w Stalkera i mody nie doceniłem a w zasadzie nie poznałem należycie Prypeci... Jest, jak pisał w jednym z wątków trurl3 - w Prypeci są faktycznie 2 Gastronomy. Jeden koło stadionu, drugi koło Dworca Autobusowego gdzie zaczynamy grę. Paczka z konserwami jest w tym koło dworca pod schodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi