s4top Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ktoś wie może jak to zrobić żeby Szrama zawsze chciał spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Wydaje mi się, że można zrobić tak, żeby Szrama mógł zasnąc już po godzinie od poprzedniego spania. ;) Nie sprawdzałem tego, ale jak chcesz potestować, to działaj :D Oczywiście pamietaj o zrobieniu kopii zapasowej pliku ! Poszukaj pliku: "amk_mod.script" w folderze: gamedatascripts Otwórz go w notatniku i znajdź fragment kodu: if amk.load_variable("block_sleep_menu",0)==0 then if amk.load_variable("gg_need_sleep",0)>10 then local spwn=ui_cheat.cheat(get_hud()) level.start_stop_menu(spwn,true) else amk.send_tip(game.translate_string("not_need_sleep"),nil,nil,5) end i zamień go na taki: if amk.load_variable("block_sleep_menu",0)==0 then if amk.load_variable("gg_need_sleep",0)>1 then local spwn=ui_cheat.cheat(get_hud()) level.start_stop_menu(spwn,true) else amk.send_tip(game.translate_string("not_need_sleep"),nil,nil,5) end Zapisz zmiany w pliku i sprawdź czy sposób zadziałał ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 A ja chyba wiem po czego ci to potrzebne poszukaj na forum jest sposób na ustawienie transmutacji każdego arta na godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi