Tencochcemody Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Szukam płyty z antywirusem dla tego kolesia co daje info o godzinie strachu w Wilczym Legowisku. Latam po całym Barze i nic nigdzie jej nie ma... Czy ktoś wyjaśni mi gdzie płytka może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 W poradniku od Yurka są zrzuty ekranów z możliwymi czterema miejscami pojawienia się dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Byłem we wszystkich czterech miejscach i nigdzie nie było. Co z tym zrobić? Podejrzewam, że któryś z NPC mógł podnieść, bo oni w tym modzie lubią podnosić wszystko co leży luzem albo burery zamiotły to telekinezą, bo walczyłem z nimi niedaleko tych miejsc, co powinien być dysk? Da się go jakoś namierzyć ew. zespawnować? :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi