trurl3 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Temat dla screenów z trzeciej mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Novikowo ze wzgórza wygląda bardzo spokojnie. Na spotkanie wybiegł uradowany odwiedzinami mieszkaniec. Ale inni przemykali chyłkiem przy ścianach domostw. W piwnicy pod pocztą znalazłem coś co wzbudziło moje podejrzenia. Udałem się na najbliższy posterunek zgłosić tą bulwersującą sprawę. Poźniej przez pole anomalii Powróciłem do obozu pod radiostacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ruszamy na wyprawę ... początek trasy tuż za Wioską stalkerów na Mapie2 Pewien etap drogi na Riabinuszce najlepiej pokonać wodą: Ale nie ma nic za darmo - woda nie jest zdrowa dla Stalkera... A na brzegu czekają anomalie... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi