dopyl Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Nie mam pojęcia jak to zrobiłem ale znikła mi ikona kałacha z ekwipunku.I nie mam pojęcia jak ja przywrócic.Broń mam na plecach i normalnie moge jej używać ale fizycznie nie ma jej na pasie ani w plecaku przez co nie da się jej np.naprawić.Widział ktoś kiedyś coś takiego ? EDIT// Naprawiłem ikona znalazła się w jakiejś tam zakładce gdzie był widok ekwipunku przedstawiony na modelu postaci.Wystarczyło przenieśći ikone do plecaka i jest OK.Przepraszam,że zbyt pochopnie wyleciałem z problemem ale gram w SO praktycznie pierwszy dzień i jeszcze wielu rzeczy nie odkkryłem.Wystarczyło dobrze poszukać.Temat możecie wywalić do kosza. Edytowane 30 Grudnia 2012 przez dopyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi