Mizerere Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam. Mam problem, podobno Sidorowicz jest nieśmiertelny, po dość długim czasie nieobecności w Kordonie zachodzę a tu nie ma handlarza Sidorowicza ba na hudzie się wyświetla jako żółta plamka ale go nie widać puste krzesło przeładowałem grę i to samo wczytałem wcześniejsze sejwy udałem się specjalnie do niego a on obecny tylko duchem w grze jestem po jantarze i po laboratorium tam będącym. Jak to zrobić by on się tam znów pojawił mam skrzynkę z nabojami dla niego..... Nie powinien on chyba sie przemieszczać ... Spawner ??? Tylko czy zaliczy mi zadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dopisywałeś jakieś elementy do asortymentu handlarza, albo użyłeś spawnera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizerere Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Spawner był używany na samym początku gry sejwy pużniejsze działają i sidorowicz jest. ale od wejścia na terytorium ATP i piersówki już go nie ma. Asortymentu nie zmieniałem. Może sprubować podmienić jakieś pliki tylko które ?? By nic nie skiepścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Może cofnij 2,3 sewjy i zobacz czy Sidor jest. Może zrobiłeś questy w nieprawidłowej kolejności i dlatego zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Znikający Sidor to problem z dalekiej przeszłości...czy na pewno instalowałeś najnowsze elementy. Jeżeli tak to proponuję reinstalację moda i nie korzystanie ze spawnera..tym bardziej do postaci kwestowych. Sidorowicz to postać niezbędna do gry na etapie np. Labiryntu. Możesz zachować zapisy jeżeli ruszy gra na starych zapisach to dobrze. // Inna opcja to powtórzyć fragment gry od momentu gdy handlarz jest na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi