oloo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Proponuję umieścić tu listę bandytów - osób, które zwykle nie mają klanu, a strzelają bez ostrzeżenia. Temat zasadniczo można by podpiąć, razem z wykazem klanów, z którymi prowadzimy wojnę. Przypominam, że listę klanów a którymi mamy wojnę, można zobaczyć, wpisując komendę /clanwarlist w zakładce "All".Obecnie wojny z:Dawn - klan nie istnieje? nie widać nikogo z tego klanu. -StarWars - klan altów ReForceRe-Force - mocny niegdyś klan rosyjski. Po odebraniu im bazy przez SoA zniknął z serwera.EnergyStyle - malutki, bandycki klanik, bardzo rzadko widać kogokolwiek z ES.Mafia - klan rozbity przez SoA i sprzymierzonych, obecnie nie istnieje.Union - klan rozbity podczas zdobywania ich bazy na Tungusce. Obecnie zostało ich kilku.DEATH - mały, bandycki klanik, jednak strasznie upierdliwy ;)Bandyci:Eric18 - bywa wyłącznie na M2 - prawdopodobnie klon kogoś z klanów StarWars lub ReForce, bezklanowy. (edit: obecnie w klanie LastHope, przestał strzelać)Moonshine - ostatnio widziany na Tungusce, na Spiderkhanie, okolice B6.GoodFather - jak Eric - M2Ursus - Dragoon, Viking, Wintorez - przyznaje, że jest bandytą, M2Keeper - strzela bez ostrzeżenia w okolicach występowania artefaktów.TheGuide, dość mocny alt...nie wiadomo kogo.Bloodseeker, prawdopodobnie pozostałość Trinity/ReForceRedTroll - były członek EnergyStyle, Union. Rosjanin, bandzior.Podpięty. Junx 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Bandyci Xanev i jego kumpel prawdopodobnie Turviev (chodzą razem). Ostatnio 20.01.2013 spotykani w północno-wschodnich okolicach wioski (pole anomalii, elektrownia, jezioro). Niebezpieczni gdyż sprawiają wrażenie spokojnych bez klanowych nowicjuszy zajętych swoimi sprawami i bez ostrzeżenia strzelają w plecy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Tego frajera Xaneva kojarze. Puściłem go wolno parę dni temu. Jak spotkam, to przekażę pozdrowienia od Ciebie. :thumbsup: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Pozwole sobie dopisać : Russianslager i madara - trzymają sie razem w okolicach 310.Prawdopodobnie klony członków mafii.Strzelaja najczesciej do członkow SoA i LL Mr_ShickAdance - spotykany na 2 mapie,bez ostrzeżenia strzela w plecy(bardzo mnie zdenerwowal bo zabil mnie i zabrał moje AMGD które na szczęście odzyskalem po kilkukrotnym zabiciu go). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tencochcemody Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Nobody_viper stoję sobie na przystanku w Lubiczu dwóch gości z klanu Yaponskiy strzela w ziemie. A ten atakuje jednego i zabija do mnie też zaczyna strzelać. Na szczęście drugi otworzył do niego ogień w tym czasie ja wyekwipowawszy się w AK 47 i zacząłem prowadzić ogień zaporowy. A nasz nobody albo uciekł albo został zabity przez tego drugiego natomiast nicki ofiar to Sinet z klanu yaponskiy RageQuitSaltou z tego samego klanu Edytowane 24 Stycznia 2013 przez Tencochcemody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Któż może zrozumieć Japończyków... Prawda jest taka, że w pierwszej mapie dzieją się rożne , czasem dziwne rzeczy, i należy mieć się na baczności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POGO Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Ja do listy dodam jeszcze kokosCZ (mifits).Strzela bez ostrzezenia i bez najmniejszego powodu. Edit:Do listy dodam jeszcze 2 oprychów z dnia dzisiejszego:Gustav_Schdtolc (dostał troche baty za zabicie mnie)xCHIMERAx (sam przyznaje ze jest bandyta) Edytowane 29 Września 2013 przez POGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi