Trikster Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 A ja z kolei mam następujący problem z zadaniem w Przedsionku. Nie mogę porozmawiać z Kretem - w poradniku jest, żeby z nim pogadać w jaskini, a u mnie jest to niemożliwe. Do momentu, jak wpadam w pułapkę, jest wszystko ok, dopiero później coś się krzaczy: gdy wojskowi skończą gadać, Kret od razu idzie w stronę drzwi i w nich utyka tak, że po pierwsze nie da się do niego zagadać (możliwość rozmowy pojawia się dosłownie na pół sekundy, gdy zaczyna iść w stronę drzwi, a potem równie szybko znika tak, że nie ma mowy, żebym zdążył wtedy), a po drugie od razu ginie, bo strzelają do niego żołnierze. W tej sytuacji nie da się wykonać zadania, bo, żeby pogadać z Doktorem, trzeba najpierw nawiązać kontakt z Kretem. Wydawało mi się początkowo, że to problem złego wgrania się skryptu, ale po kilkudziesięciu próbach zwątpiłem. Ma ktoś pomysł co i jak? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krwawy Baron Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Spróbuj załadować mapę od początku. Może to coś pomoże. Jeżeli tak już zrobiłeś, to nie wiem sam co może jeszcze pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Robiłem parokrotnie, nic nie daje, Kret nadal zachowuje się cokolwiek dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krwawy Baron Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 (edytowane) A masz wcześniejsze sejwy? Jeśli tak spróbuj cofnąć się do tego poprzedzającego zadanie, ew. poprzedni punkt w zadaniu. A może jest inne wyjście: śmierć Kreta. Zabij go, może jest tak jak z Przewodnikiem w podstawce- dostaniesz odpowiedni komunikat przeszukując zwłoki i przeskoczysz do następnej części zadania. Edytowane 11 Lutego 2013 przez Krwawy Baron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Robiłem jedno i drugie. Z wcześniejszymi sejami jest to samo, nic się nie zmienia. W przypadku drugiego rozwiązania problem polega na tym, że z Kretem trzeba pogadać, żeby Doktor się odezwał, więc przeszukanie zwłok nic nie dało. Ale może sprawdzę dziś czu jutro jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Jaką masz wersje patcha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Rzecz jasna 1.0004. To jest już niemal końcówka gry, a tylko w tym momencie coś się krzaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Dobra, za tysięcznym razem poszło. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi