Caminante Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Dochodzę do bramy opuszczonej bazy (ta niedaleko wioski pijawek od strony wieży obserwacyjnej chyba?), patrzę w prawo, są kamienie z charakterystycznym słupem energetycznym widocznym przez wyłom w skałach... I dalej klops. Biegam jak durny i nie potrafię nigdzie znaleźć tych przedmiotów z drugiego helikoptera które zażyczył sobie Książę. Proszę o wyłożenie łopatologicznie (bo chyba nie ma innego sposobu) jak zaliczyć ten quest. A może mam jakiegoś buga w grze? Chyba to jednak nieprawdopodobne. Bardzo proszę o pomoc. Znalazłem tutaj w poradniku nawet screen z tym wyłomem w skale i widocznym słupem energetycznym, ale i tak to nic nie dało. Help, please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Musisz wejść po tych głazach na górę i zejść na ziemię tak,aby znaleźć się za płotem.Obejdź posterunek dookoła i idź w kierunku przejścia na Bar.Rzeczy powinny być miej więcej w 2/3 długości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Dochodzę do bramy opuszczonej bazy (ta niedaleko wioski pijawek od strony wieży obserwacyjnej chyba?), patrzę w prawo, są kamienie z charakterystycznym słupem energetycznym widocznym przez wyłom w skałach... I dalej klops. Biegam jak durny i nie potrafię nigdzie znaleźć tych przedmiotów z drugiego helikoptera które zażyczył sobie Książę. Proszę o wyłożenie łopatologicznie (bo chyba nie ma innego sposobu) jak zaliczyć ten quest. A może mam jakiegoś buga w grze? Chyba to jednak nieprawdopodobne. Bardzo proszę o pomoc. Znalazłem tutaj w poradniku nawet screen z tym wyłomem w skale i widocznym słupem energetycznym, ale i tak to nic nie dało. Help, please!albo idź z drugiej mańki, wejście od baru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi