Vorenus Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Piszę, choć znalazłem rozwiązanie, ale straciłem trochę czasu bezproduktywnie więc może komuś tego oszczędzę. Jak już Doktor nas wyleczy i dostajemy imię Striełok musimy ponownie uratować Ducha. Ja zrobiłem w tym queście błąd i minęło trochę czasu nim się z nim uporałem. Otóż po otrzymaniu zadania wdałem się w eliminacje Monoliciarzy, najpierw w Teatrze a potem na posterunkach przy budynku Milicji. Zapisałem kilka savów, bo gram na tuningu i jak złapię kulkę to przeważnie ginę, a NPC-e to teraz cwaniaki. Strzelam się z byłymi kumplami, strzelam a tu nagle dostaję komunikat, że Duch zginął i zadanie niewykonane... Wróciłem do seva z przed komunikatu i idę w kierunku Przedszkola przez tunel i jak tylko doszedłem do pochylni przed wyjściem znowu - komunikat. wróciłem do jeszcze wcześniejszego i... to samo. Spróbowałem innej drogi, tym razem koło boisk z siatkami i - to samo. Przez przypadek odkryłem teleport znajdujący się przy bloku koło Gastronoma (tego po lewej od stadionu), który teleportuje na dach wysokiego budynku, z którego można przeskoczyć na dach Przedszkola. Ta droga do Ducha też powodowała jego śmierć, jak tylko doskakiwałem do Przedszkola. Rozwiązanie było jak zwykle proste - Po otrzymanie zadania, nie należy marudzić tylko od razu obrać kurs na Przedszkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi