bolo Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Kupiłem u Sacharowa teleporty i chcąć ich użyć znikają z plecaka, naciskając prawym przyciskiem myszy na leleport wyskakuje napis użyj lub wyrzuć naciskam użyj i teleport znika z plecaka. Czy używam w złym miejscu, jestem w Prypeci czy trzeba spełnić jeszcze jakiś warunek?. Chciałem się teleportować do Baru, a może one działają tylko z lokacji Jantar?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Trzeba mieć przy sobie odpowiedni artefakt. Sacharow mówił- które teleporty działają z jakimi artefaktami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi