bolo Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Wykonuję kwest na medalion , doktor podpowiedział, że przejście do Prypeci na wysokie budynki jest na ATP, jestem w miejscu , które jest w poradnikach i nic. Być może przeszkodą jest złota sztabka Łukasza, którą mam w plecaku, jest jeszcze jedna dziwna sprawa mianowicie bandyci nie są wrogami( żółci ) kiedy to się stało to sam nie wiem. A może mam załatwić bandytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Żeby dostać te przejście musisz wykonać kwest Sacharowa na apteczkę(do zdobycia u trepa na CEA1).Sacharow da za to info o przejściu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Apteczke czy torbe?, mam jeszcze do wykonania kwest na CEA-1 na torbe, a o apteczce pierwsze słyszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Torbę na CEA 1. Najpierw wykonaj ten quest, za który otrzymasz przejście z ATP do Prypeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 @korn ma rację po prostu ta konkretna torba ma czerwony krzyż na sobie i z rozpędu napisałem apteczka.Mój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Dzieki za grzeczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi