JARO19 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam, i ponowny problem,mianowicie nie ma Kutwy na magazynach a mam zadanie na 10 bochenków chleba,czy to ma tak być (fabuła) czy znowu jakiś bug? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Kutwa powinien być na MW po prawej stronie w barakach patrząc od gł. wejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Hmm, miałeś na myśli budynek 2 piętrowy w którym stoi Łukasz,kutwa powinien stać po prawej stronie od wejścia, na parterze, ale tak jak pisałem wcześniej nie ma go tam,mam w zadaniu (wróć do kutwy),więc wydaje mi się że powinien być zaznaczony na mapie.Mam nadzieję że on nie jest potrzebny póżniej do jakiegoś głównego zadania? Sorki po lewej od wejścia;) Witam, no więc czy mógł by mi ktoś pomóc z tym Kutwą?Bo nie wiem co mam robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Przepraszam masz rację Kutwa ma być w budynku gdzie jest Łukasz a tam gdzie pisałem jest Kuchmistrz, Któremu trzeba przynieść jajka wronie z Zapomnianego Lasu. Dziwny ten błąd, moim zdaniem musisz się cofnąć z grą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Niestety nie pamiętam już dobrze tego moda, ale sprawdź wszystkich w bazie i na barierze może tam jest Kutwa i coś trzeba zrobić by poszedł do bazy na swoje miejsce. Jeżeli był na miejscu i dał zadanie trzeba powtórzyć od początku cały kwest. // Inna opcja ..powtórz od wejścia na lokację gdy wracasz zdać zadanie do Kutwy i sprawdź czy jest to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Dzięki za info,a więc tak, grałem w TŚ 1 ale nie przeszedłem całej jakieś 3/4 gry, i z tego co pamiętam to Kutwa powinien stać w tym miejscu w którym pisałem,przy szturmie na bazę wolności zrobiłem tak jak pisano w poradniku,czyli najpierw wybiłem wojsko a póżniej dopiero zagadałem z Łukaszem,(zadanie na odbicie bazy wolności).Więc żaden z wolnościowców nie zginął a na pewno nie zginął Kutwa,bo pamiętam ze kupowałem od niego fanty.Najgorsze że nie wiem w którym momencie wcięło Kutwę.W poradniku dla TŚ 2 nie ma wzmianki że Kutwa przenosi się z czasem gdzie indziej,może wie ktoś co zrobić żeby on się pojawił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Pochodź trochę po różnych miejscach w bazie i otwieraj pda, wybierz zakładkę gdzie pokazują się przebywający w zasięgu widzenia stalkerzy, nie pamiętam jak ta zakładka się zwie dokładnie ale jest na tym pasku co encyklopedia, mapa i te inne rzeczy. Zobaczysz w ten sposób czy jest gdzieś w bazie bez konieczności podchodzenia. Jeśli go nie znajdziesz będziesz musiał się wrócić do wzięcia questa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Możliwe że wybył, jak na barierze za dużo luda poległo. Po prostu walczyć poszedł za swoją frakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 No nic trudno,najwyżej nie zrobię tego zadania,dzięki wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi