kfiat Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Oto moja maszynka do eksploracji zony (buda i chłodzenie CPU mają po 3 lata reszta nie więcej jak rok). Obudowa: ANTEC tree hundred (największa jaka była za rozsądną cenę) Płyta główna: M5A99X - Evo Ram: 2x2 Kingston HyperX 1333 cl9 2x2 Corsair Vengence LP 1333 cl9 (ze 3 mm i by nie weszło przez chłodzenie :devil:) Procesor: AMD 965BE + Noctua NH-14 (jestem lepszy od malakasa ) tu też 5mm i nie zamknął bym budy Grafika: GF 570OC, Zotac Zasilacz: OCZ ZT 750, modular Dysk: 640 GB Sata 3, WD Dodatkowo napęd dvd WriteMaster, 1 wiatrak dmuchajacy na hdd 80mm, i wyciągający 80mm z tyłu, wyciągający od góry 120mm Klawiatura: najtańsza za 20zł logitech Mysz: Razer Dethadder Left Handed edition + podkładka Razer Sphex Wady: brak dysku SSD i licznika geigera :nuke: fotki poniżej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 To jest chłodnica przez duże "C" do tego sześć rurek, super...ależ to jest wielkie... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Cieszę się, że wtedy kupiłem taką obudowę bo bym się nie pomieścił. Doszedłem do wniosku, że chyba przesadziłem z tym chłodzeniem kupiłem by podkręcać, ale na razie jakoś nie mogę się zabrać - poza tym teraz nic mi to nie da w grach. Tylko wynik w 3d marku wyższy i temperatura w pudle większa, no i Qool&Quiet trzeba wyłączyć.... By nie pisać posta pod postem: wykręciłem tego leciwego AMD na 4GHz przy 1.425V i pamiątki śmigają na CL8 1333MHz jak należy :D możliwe, że to jeszcze nie koniec :devil: Edytowane 23 Czerwca 2013 przez kfiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi