Jump to content

Piec Kfiata

kfiat

Recommended Posts

Oto moja maszynka do eksploracji zony :biggrin: (buda i chłodzenie CPU mają po 3 lata reszta nie więcej jak rok). Obudowa: ANTEC tree hundred (największa jaka była za rozsądną cenę) Płyta główna: M5A99X - Evo Ram: 2x2 Kingston HyperX 1333 cl9 2x2 Corsair Vengence LP 1333 cl9 (ze 3 mm i by nie weszło przez chłodzenie :devil:) Procesor: AMD 965BE + Noctua NH-14 (jestem lepszy od malakasa :tongue:) tu też 5mm i nie zamknął bym budy Grafika: GF 570OC, Zotac Zasilacz: OCZ ZT 750, modular Dysk: 640 GB Sata 3, WD Dodatkowo napęd dvd WriteMaster, 1 wiatrak dmuchajacy na hdd 80mm, i wyciągający 80mm z tyłu, wyciągający od góry 120mm Klawiatura: najtańsza za 20zł logitech Mysz: Razer Dethadder Left Handed edition + podkładka Razer Sphex Wady: brak dysku SSD i licznika geigera :nuke: fotki poniżej:

post-3095-0-57556000-1357916437_thumb.jp

post-3095-0-83668600-1357916474_thumb.jp

• Positive 1

Cieszę się, że wtedy kupiłem taką obudowę bo bym się nie pomieścił. Doszedłem do wniosku, że chyba przesadziłem z tym chłodzeniem :tongue: kupiłem by podkręcać, ale na razie jakoś nie mogę się zabrać - poza tym teraz nic mi to nie da w grach. Tylko wynik w 3d marku wyższy i temperatura w pudle większa, no i Qool&Quiet trzeba wyłączyć....

By nie pisać posta pod postem: wykręciłem tego leciwego AMD na 4GHz przy 1.425V i pamiątki śmigają na CL8 1333MHz jak należy :D możliwe, że to jeszcze nie koniec :devil:

Edited by kfiat