Junx Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dnia 12 stycznia, roku 2013 rozpoczęła się operacja przejęcia Naszej pierwszej bazy o to przebieg tejże akcji. Akcja rozpoczęła się przed 18 naszego czasu w celu zebrania graczy jak i przygotowania do wymarszu: O przed 19 nastąpił wymarsz: Droga do wrogiej bazy: Tutaj pokazana się część nas: Tutaj reszta: Postój na wszystkich oraz przygotowania do ataku: Zajęcie pozycji: Ciągły szturm [Ze względu na brak czasu nie było czasu nawet na robienie screenów] VICTORIA :biggrin: Pamiątkowe zdjęcia: Podziękowania dla: - Tomeczek - Krzysiek_Pol - OBAmaOBA - Grom I inni, jeżeli ktoś pamięta innych to napiszcie bo nie zapamiętałem wszystkich 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Junx/Rip super screeny-miałeś na to czas? Powymieniam jeszcze co pamiętam , ale na początku sprostuje OBAmaOBA-to mój 2 awatar więc to też Mnich .Tak więc -Wujo oloo - Kuba/Czujny - Miedzian/Miedzianejaja - Trul3/Stas(spóźnialski ale zdążył i nawet privata załatwił) - Ogar/Gator - Altru -mafin1 - dopyl - VasiliZajcev - slan1- Andrut - Waldemar - MonkeyR......(maskotka klanu :teehee: ) - shaman - AgnesPL - Ganjah(były lider klanu GROM) - danek(GROM) Flint i jeszcze paru których niestety nie pamiętam ników aaaaaa Stalker48(Rosjanin) .......... Ci którzy grali w sobotę WIELKIE DZIĘKI za wspaniałą bitwę :devil: . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dzięki @ Mnich za sprostowanie Miałem czas bo prze program robiłem, wiec KLIK i jest screen podczas bitwy nawet nie było czasu robić bo cały czas akcja była :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Chociaż przez większość czasu akcji byłem w drodze, starając się dotrzeć na miejsce, a nie było łatwo samemu wrócić z Nowej Ziemi, to cały czas słuchałem co się dzieje poprzez TS. Na szczęście zdążyłem wnieść swój udział w ataku :). Zamieszczam kilka pamiątkowych screenów zrobionych po zwycięstwie: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Najważniejsze że wielokrotne próby w końcu zakończyły się pełnym sukcesem i mamy własną bazę. A fotki stanowią świetną dokumentacje tego wiekopomnego dzieła Bardzo dobrze Junx że pomyślałeś o dokumentowaniu wydarzeń. W przyszłości każdy może teraz zasiąść w fotelu i dumnie pokazywać wnukom wypłowiałe fotografie ze zwycięskiej potyczki. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi