suchy1280 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Witam o co chodzi w tym zadaniu oddać dług Sidorowi mam 70 kawałków a Sidor nie chce o tym gadać, ten stalk stoi tam w tym domu koło Lisa też nic nie chce rozmawiać co jest grane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Oddaj temu stalkerowi w domu 70 tysięcy, Sidor nie zwróci tych pieniędzy, ale podaruje unikatowy detektor artefaktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Wiadomość przychodzi sms - em kiedy jesteś na Kordonie. Wtedy podchodzisz do tego Stalkera i w imieniu Sidora dajesz mu kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 No właśnie panowie i tu mam problem- w sms-ie od Sidora pisze ,że stalker stoi koło Lisa a znacznik ustawilo mi na posterunku wojskowych na Kordonie. Sprawdziłem ten znacznik idąc od tyłu po drzewie,betonowych płytach i przez dach do budynku aby uniknąć ostrzału z BTR-a i chmary wojskowych.Pusto. Tylko znacznik. Jak nazbieram te 70 000 to sprawdzę, bo przyznam że od razu poleciałem na posterunek zamiast czytać ze zrozumieniem i walić do ekipy Lisa. Zauważyłem też, że czasem opcja dialogu pojawia się po paru zaczepkach NPCa, miałem tak z artem dla Sidora i u Dzika- więc próbować do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Znaczniki postaci są czasami w złych miejscach na mapie, chyba ja w Barze karzesz zlokalizować daną postać u naukowców to wtedy wskoczy na odpowiednie miejsce ale nie jestem pewien bo tylko jedną osobę kiedyś lokalizowałem. Ten gościu od długu jest w ceglanym domku niedaleko Lisa (tam gdzie normalnie na początku pomagamy mu walczyć z psami) nie na posterunku wojskowych. Ja mam podobnie np z znacznikiem Arhary na Agropromie, nie ma go w tym miejscu, być może dopiero pojawi się tam po jakimś queście Edytowane 14 Stycznia 2016 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi