Kalib99 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zachęcam wszystkich do podpisania petycji ws.wydania książek STALKER w Polsce http://www.petycjeonline.com/petycja_ws_wydania_ksiek_stalker_w_polsce 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Jasne że podpiszę. Oby to coś dało, już od dawna chciałem aby pojawiły się książki o stalkerze w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Już to zrobiłem :thumbsup: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Dobry pomysł, podpisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ja oczywiście też pozostawiłem swój podpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meesh Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Wkrótce będzie z "Fabryki Słów" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalib99 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 CDA się obudziło http://www.cdaction.pl/news-30496/ksiazki-z-uniwersum-stalker-w-polsce-jest-petycja-do-podpisania.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Powiedzmy sobie wprost książek z serii S.T.A.L.K.E.R jest około 20 jak nie lepiej ale do przeczytania nadają się 3 albo 4 książki. Większość to gnioty na które nie warto spojrzeć. A za akcję wzięli się fani metra z metro2033. Dobrze zrobili. Ciekawe co z tego wyjdzie :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jeżeli dobre są tylko cztery pozycje to tym bardziej te cztery powinny ukazać się w języku polskim. // Książka to podobnie jak film rzecz gustu i by mieć obraz całości trzeba je obejrzeć do końca lub przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Podpisane. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi