kondotier Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 To ten sam co do Powrotu Szramy cz.1 i jeśli go mam, to już ściągać nie muszę? Wystarczy ściągnąć ten patch 3 i nowy silnik. Czy dobrze to zrozumiałem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 @Kondotier: tak, Patched EXE FilesPatched .EXE Filesv1.0006 [WW] - ten trzeba wkleić, wyciąć z patcha z bin plik XR_3DA.exe, w miejsce jego wkleić ten z paczki. @Monolit1500: trzeba pograć, ale może być "jazda" Dodatkowy link do poprawionych XR_3DA: http://uploading.com/4eeb3fcd/PatchedEXEFiles-rar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Czy patche na udźwig i na niezakrwawione szkła od masek, zrobione przez Yurka dla Powrotu Szramy, też tu będą bezkonfliktowe? Dodano: Czy ten poprawiony silnik, można wklejać do wszystkich modów, niezależnie na której oryginalnej grze jest stawiany? Edytowane 2 Stycznia 2013 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 @Kondotier do każdej wersji SoC masz w paczce odpowiedni "silnik". Działają. Na bieżąco instaluję w zależności od potrzeb moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 cichy - ja pytałem, czy ten silnik można użyć też do Czystego Nieba i Zewu Prypeci. A, że są różne do różnych ( właściwe tylko dla 1 wersji ) SoC, to jest jasne, jak niebo w czasie emisji. Przypuszczam że nie, ale lepiej spytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Nie, dla pozostałych części nie. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 W uzupełnieniu mojej ciekawości z #2, chcę się upewnić, aby nie mieć problemu z instalacją. Czy mod który był robiony i instalowany na wersji 1.004 będzie działał na 1.006? Bo jeśli nie, to ściągnę na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Czy mod który był robiony i instalowany na wersji 1.004 będzie działał na 1.006? Nie rozumiem o co dokładnie chodzi, ale mod jako mod jest zawsze osobnym niezależnym plikiem. Do tego pliku przygotowujesz podstawkę, innymi słowy mod zawsze jest jeden, a podstawek wiele (mogą być tylko 3 bo tyle jest patchy) w zależności od wymagań autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 A o to, że mam już ściągniętego moda Powrót Szramy cz1., do instalowania na podstawce 1.0004. Fabularne dopełnienie, należny instalować na 1.0006. Więc, czy "tamten" mod + nowy patch, na podstawce 1.0006 będą działać? Dodatkowe ściągnięcie moda z tego tematu trochę potrwa, więc chcę wykorzystać ten co mam. Poprzedni Szrama dał mi popalić, tak technicznie jak i fabularnie, więc wolę dmuchać na zimne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Podstawa moda to dalej ta sama gamedata...więc nie ma sensu pobierać nowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 No i jasne. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi