kondotier Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jest literówka w temacie moda. Zamiast pobieralnia, jest ponieralnia. I pytanie. Skoro polonizacja zawiera poprawkę do patcha, nie będzie się to gryzło, przy wgranym patchu z poprawką? Czy jest to obojętne, patch z poprawką czy bez? // dzięki już poprawiłem literówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jest to obojętne, ponieważ poprawka nie zawiera plików, które zostały przetłumaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Czyli trzy pytania by nie było wątpliwości... 1...należy instalować fix dla Patch 3 zanim wrzuci się spolszczenie ? 2...czy lepiej od razu pobrać patch z poprawką jednym plikiem i na to nałożyć spolszczenie ? 3...nie ma znaczenia ponieważ fix jest zintegrowany z tłumaczeniem i nie ma konieczności go pobierać ? Wrzucając spolszczenie wrzucamy fix do gry..według opisów to tak ma właśnie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jak zacząłem ze @smoxem polonizację tego patcha 3, to najpierw nałożyłem poprawkę i dopiero taką postać tłumaczyłem. Jeszcze niech wypowie się @smox, bo wstawiał polonizację, to wie najlepiej. Wiadomo, przed kopiowaniem - zrobić kopię nie zaszkodzi. :thumbsup: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 @Malakas - wszystko jedno jak się postąpi - będzie dobrze, ale powinno się robić tak jak w Twoim pytaniu 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jak by nie było, plik gamedata do polonizacji trzeba mieć. Myślę, że @malakas tak, czy siak, to sobie poradzi i opisze w razie powodzenia, jak to zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Pytania były raczej ogólne i dla wszystkich graczy by nie było wątpliwości. Jeżeli @smox mówi, że fix jest zintegrowany to pobierać osobno go nie trzeba i to prawda bo pliki zawarte w fix są w spolszczeniu dodane. // Jeżeli ktoś pobrał opcję jednym plikiem to i tak FIX powinien się nadpisać w spolszczeniu więc na jedno wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi