PIOTRR131 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 mam info w pda o przejsciu staje na tej scianie na rozne sposoby i nic,inne przejscia dzialaja ,da ktos skrena gdzie dokladnie jest to przejscie bo mnie zara szlak trafi i klawiature. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 PIOTRR131, pozwól, że coś Ci doradzę. - Podajesz za mało informacji w postach, nie piszesz po rozwiązaniu problemu czy i który sposób pomógł i nie dziękujesz za pomoc userom... Podziękowania możesz sobie odpuścić bo to jedynie kurtuazja ale forum ma służyć wszystkim graczom i pisanie o rozwiązaniu problemu jest obowiązkowe. Wracając do Twojego problemu na ATP - nie wkleję Ci screena, bo nie mam teraz na to warunków ale spróbuję naprowadzić opisowo na to przejście. 1.Zakładam, że wchodzisz na ATP od strony północnej 2.Mijasz budynek z silosem koło którego stoi Ził 3.Po prawej stronie od niego jest częściowo zrujnowany budynek z fragmentami ceglanej ściany. 4.Po belkach wdrapujesz się na murek najbardziej wysunięty w stronę południową. 5.Idziesz po nim aż trafisz na przejście (to bardzo krótki spacer) 6.Informację o przejściu musisz mieć w PDA. Jeżeli możesz, to napisz czy rozwiązałeś problem Stalkerze. :zsrr: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trampxd Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Mam podobny problem info jest a przejścia niema,na kordon i magazyny działa. W 19.04 działał,jeśli znajdziesz rozwiązanie to podziel się informacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 26 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Mam info w pda mam skrena w pda a przejscie nie dziala,mysle ze blad gry.Czy ten medalion jest taki istotny dla fabuly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 o ile pamiętam jest bardzo istotny,ale nie pamiętam by było do niego potrzebne to przejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trampxd Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Jest potrzebne ponieważ z ATP dostajesz się na dachy a tam leży medalion. Piotr131 medalion możesz dodać do handlarza lub do spawnera nazwa medalionu to "doc_medal" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 26 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 jak sie dodaje do handlarza albo gdzie szukac tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Jak dopisywać handlarzom towar to ja nie wiem .Ja używałem spawnera.O spawnerze tutaj http://www.stalkerteam.pl/Thread-SPAWNER oczywiście nazwa przedmiotu taka sama jak podał ci Trampxd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trampxd Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Dział problemy,problemy techniczne,częste błędy i ich rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 26 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 sprobuje ,a muzg kontrolera jak wpisac moze ktos wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jeżeli macie problem z przejściem ATP- Prypeć... należy wrzucić do folderu /gamedata najnowsze spolszczenie moda z 01.12.2010. W spolszczeniu znalazła się poprawka tego błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Czy to znaczy, że przejście działa w nowym spolszczeniu? Bo jakoś nikt nie dał znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jeżeli macie problem z przejściem ATP- Prypeć... należy wrzucić do folderu /gamedata najnowsze spolszczenie moda z 01.12.2010. W spolszczeniu znalazła się poprawka tego błędu. A sprawdzałeś już może czy poprawka działa ? Bo umówiłem się za trurl3, że dziś przetestuję i może zamiast testowania będę mógł sobie normalnie pograć Na razie jedynym sprawdzonym sposobem na działanie tego przejścia jest załadowanie wersji RUS Solianki i przekazanie torby z CEA 1 Sacharowowi "po rosyjsku". Wtedy przjście pojawia się w Notatkach w PDA i działa na ATP Robimy sejwa po rozmowie, przywracamy wersję PL gry, ładujemy dopiero co zrobionego sejwa i możemy pykać dalej po polsku Mam duże nadzieje, że udało się tym razem trurl3 wyeliminować ten błąd przejścia w nowym spolszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Właśnie dajcie znać czy najnowsze spolszczenie usuneło problemy z przejsciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jestem jeszcze zbyt daleko by dać odpowiedź, ale niedługo będzie. Kto bliżej ten szybciej sprawdzi... samo wrzucenie spolszczenia niczego nie zmienia u mnie stare zapisy działają normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Czyli dziś sprawdzam Dobrze, że mam sejwa sprzed przekazania torby Sacharowowi Info będzie pewnie na Forum koło 17 tej UWAGA (dla rozpoczynających przygodę z Solianką) - róbcie sobie "twarde sejwy" w sytuacjach, w których wiecie z poradnika, że dana czynność powinna zaowocować pojawieniem się przejścia na inną lokację. Dotychczas (a gram już niezłą chwilkę ) problemy z przejściami są jedynymi, których nie można rozwiązać jeśli takiego "twardego sejwa" nie macie - pozostaje dalej grać bez przejścia lub wejść w posiadanie zależnych od przejścia przedmiotów kwestowych w inny sposób (spawner, handlarze). Wszystkie inne błędy i problemy, które Was zaskoczą, są do pokonania dzięki pomocy Forum i jego ekipy doświadczonych Stalkerów za przysłowiową przy ognisku (no może trzeba będzie jeszcze gitarę lub bałałajkę dorzucić ). Udało się Trurl3 rozwiązał wreszcie nękający nas od dawna problem niedziałającego przejścia ATP-Prypeć. Najnowsza wersja polonizacji (01.12.10) jest wolna od tego błędu. screeny z misji sprawdzania funkcjonalności przejścia poniżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Czy tu jest wszystko w porządku z lokalizacją? PDA wskazuje na jakiś stary dach, a potem widać, że trzeba iść po murze. Ja do tego punktu nie doszedłem, więc pytam tych co byli, czy te rzeczy trzymają się kupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Tak ..jest w porządku to przejście jest w nietypowym miejscu...to ruina jakiegoś budynku. należy wejść na rozwalony murek i z niego wejść w przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ale dlaczego w opisie jest mowa o dachu? Wydaje mi się, że wiem skąd inąd, że jest z ATP jakieś przejście które zaczyna się na kalenicy jakiegoś dachu. A może mi się wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Na ATP są 2 przejścia na dachach Trurl...to jedno z nich. ATP- Prypeć ..murek ATP- Magazyny...krawędź dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 OK, uspokoiłeś mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Panowie o czym wy gadacie ? Normalne przejście z ATP do Prypeci na dachu jednego z domków na ATP. Po za tym przejście na Wysypisko na drodze i przejście na Kordon na szczycie kupy kamieni w rogu lokacji bodajże górnym lewym. Czy było przejście na Magazyny Wojskowe za nic nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 więc mi dodałeś trzecie ..na dachach są dwa... na Magazyny przejście jest na dachu ( nie na murku ) i przenosi na wieżę w wiosce pijawek....cytat : 1. Na Kordon. Weźcie u Adrenaliny zadanie na zagubiony Dysk. 2. Na Wysypisko. Porozmawiajcie z Kalininem i wypełnijcie zadanie - jest to jedyny sposób wyjścia z lokacji, jeśli przyszliście bez zadania wziętego od Adrenaliny. 3. Na Magazyny Wojskowe. Przynieście Adrenalinie zagubiony Dysk z ATP. 4. Do Prypeci. Przynieście Sacharowowi jego torbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi