bolo Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Wykonuję kwest od Sacharowa na umieszczenie tegoż bloku monitoringu i już mnie mało krew nie zaleje, mianowicie , chodzę już ponad godzinę i nie mogę znaleźć miejsca aby go zainstalować. W poradniku jest wzmianka, że obok wagonu przy przejściu do Sarkofagu, chodzę jak durny i nie chce mi się nigdzie zainstalować. Jest to dla mnie istotne ze względu na upływający czas mam jeszcze 13 min. a wiem, że będzie mi potrzebny czas na marsz z Duchem. Proszę o podpowiedz w, którym dokladnie miejscu trzeba zamontować ten blok monitoringu, z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jak wchodzisz do budynku elektrowni, po lewej masz studzienkę w której jest przejście do sarkofagu, to patrząc prosto, w budynku jest wagon - to ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Przy tym queście warto używać przejścia z X10 do sarkofau i później na CEA 1. Dzięki temu wizyta na CEA1 zajmie nam tylko kilkanaście sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Biegam wokół tego wagonu i nigdzie nie chce się ten nieszczęsny blok zainstalować. Przejście z Sarkofagu mam tylko na CEA-2 a następnie na CEA-1, w , którym miejscu jest przejście z Sarkofagu na CEA-1?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Tu ma stać ten blok: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Bardzo dziękuję, a jak przejść z Sarkofagu bezpośrednio na CEA-1 przez Laboratorium?. Dalej nie wiem jak przejść z Sarkofagu na CEA-1, chciałem przez Laboratorium to co gadałem ze Świadomością Z lecz po wejściu drzwi się zamykają wybijam te palące stworki i jestem bez wyjścia, klops. Edytowane 18 Stycznia 2013 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jak rozumiem masz już teleporty Monolitu? Za jego pomocą dostaniesz się na dach elektrowni. Później teleportem, do momentu jak wlecisz w teleport pod dźwigiem - znajdujesz się na ciągu kanałów - dość nisko nad ziemią. Skok i po ziemi do przejścia na CEA-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 A jak przechodzisz z CEA1 do sarkofagu? Chyba mylisz sarkofag z tajnym laboratorium Świadomość Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Panowie sprawę rozwiązałem, chodziło mi o bezpośrednie przejście z Sarkofagu na CEA-1 aby zanontować blok,podpowiedz korn06 okazała się pomocna, jeszcze raz dziękuję. Jednak się pośpieszyłem, problem nie jest rozwiązany. Myślałem, że przejście z CEA-1 na Sarkofag działa w obydwie strony ale się okazuje, że nie, muszę iść na CEA-2 z tamtąd na CEA-1 i zamontować ten nieszczęsny blok. korn06 jak to zrobić z tym przejściem z Sarkofagu na CEA-1 mam na myśli bezpośrednie bo twierdzisz, że kilkanaście sekund wystarczy. Dodam, że od podpowiedzi korn06 cały czas kombinuję i szukam tego bezpośredniego przejścia i nie mogę znaleźć. Ostatecznie problem rozwiązałem, Sarkofag - CEA-2 następnie CEA-1 zamontowałem blok i przejściem do Sarkofagu. Edytowane 18 Stycznia 2013 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Tak Ci napisałem dwa posty wyżej dołączając zrzuty ekranu pod spoilerem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jest jeszcze jedno rozwiązanie,stajesz przed monolitem i zgodnie z sugestią z notatki Striełoka wyrzucasz Złotą Rybkę.Przenosi cię chyba właśnie do hangaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Przejście z Sarkofagu - CAE1 jest bo poradnik o nim wspomina...Na Czarnobyl-1. Po rozmowie z Doktorem w Prypeci, znajdźcie notatkę Striełoka koło Monolitu. // Przed Monolitem jest teleport powrotny na Magazyny Wojskowe. Temat teleportów...http://stalkerteam.p...odach-dmx-i-ns/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) korn06 jak to zrobić z tym przejściem z Sarkofagu na CEA-1 mam na myśli bezpośrednie bo twierdzisz, że kilkanaście sekund wystarczy. Dodam, że od podpowiedzi korn06 cały czas kombinuję i szukam tego bezpośredniego przejścia i nie mogę znaleźć. Jak przechodzisz z CEA1 do sarkofagu, to lądujesz w takim pomieszczeniu z kolumną na środku, tam też znajduje się przejscie powrotne na CEA1. Pamięta ktoś to przejście? Edytowane 19 Stycznia 2013 przez korn06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Tak chciałem zrobić i tam nie znalazłem przejścia powrotnego na CEA-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 W Soli tak nie jest. Też sprawdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Widocznie coś zapomniałem, a w czasie gry korzystałem z tego teleportu w Monolicie i dlatego tą misję wykonałem tak szybko. A przejście z CEA1 do sarkofagu i z powrotem jest w TŚ2. Edytowane 20 Stycznia 2013 przez korn06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi