Hobby Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Mám problémy hlavně na Smetišti s častými výpadky do Win bez logu.Hraji na Hig se statik osvětlením.Přechod přes Smetište do Baru tak 4 až 5 výpadků a to po nikom nestřílím. Konfigurace mého compu: Motherboard ASUS Sabertoooth X58 CPU I7 950 3.07 GHz AMD Radeon 9750 OC 16 Gb Ram C system Patriot SSD 120 Gb Data WD 350 Gb Win 7 64 bit Nevíte někdo co s tím? Szrama cz.1 mně jel bez problémů. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Bardzo dziwne bo komputer masz bardzo silny i powinieneś grać na dynamicznym oświetleniu. Ustaw plik wymiany na 6 GB min max i daj patch na obsługę 4 GB RAM. Jeżeli nie pomoże przeinstaluj moda. // Ja gram na HIGH i dynamicznym oświetleniu. Byłem na Wysypisku około 10 razy i nie było żadnych wylotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Mod jest bardzo zoptymalizowany. Jestem na Wilczym Legowisku i jak dotąd nie było wylotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Vyřešeno.Dělal to plik XR_3DA.exe.Musel jsem ho ručně upravit pomocí CFF Explorer. Děkuji. // Rozwiązane. Problem powodował plik XR_3DA .exe. Musiałem go poprawić ręcznie przy pomocy CFF Explorer. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi