zbych Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam Mam problem z odpaleniem tego moda. Zrobiłem wszystko tak jak jest w opisie instalacji, ale przy próbie odpalanie wczytuje się i po chwili mam wylot na pulpit. dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 A wyrzuciłeś z katalogu bin patcha 3 plik XR_3DA.exe ? Dodałeś parametr " -nointro" do skrótu gry na pulpicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ten plik wyrzuciłem, a tego parametru no intro nie dodałem. Jak to dokładnie zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 PPM na skrócie, w elemencie docelowym, po spacji wpisujesz -nointro. Tak to ma wyglądać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Teraz już działa jak trza. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Myślę, że można by wrzucić do instrukcji uruchomienia moda to co napisał cichy. Też się grubo namęczyłem żeby uruchomić moda, ale się udało. Zauważyłem też błędy w dialogach. Pogoda jest dziwna jakby mgła, albo mi grafa siada. Wreszcie realne są obrażenia zadawane z broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 . Zauważyłem też błędy w dialogach. Będę wdzięczny jeżeli będziesz wstawiał wszystkie zauważone błędy do TRACKERA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 W punkcie 7 instalacji jest o parametrze -nointro . Było od samego początku. // Grafa Ci nie siada - realizm pogody do bólu. Przeczytaj o moich problemach z zabiciem snajpera :ermm: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi