Junx Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zajmowanie pozycji: [Ja byłem na północy i mało co było widać innych] Z racji, że nikt nas nie atakował to wybraliśmy się do bazy mafii po obronie: Zbiórka w jednym obozie: Screen pamiątkowy: Wymarsz do bazy mafii: A tu już zajmowanie pozycji na obrzeżach bazy mafii: Otoczony członek mafii przez nas :devil: A w obozie kawałek od mafii to też się działo: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Tak się zastanawiam czy parę fotek nie trzeba by wstawić na Stalker Online w topiku o SoA. Szczególnie takich gdzie jest nas duuużo. Myślę że mogło by to mieć psychologiczne działanie odstraszające na przyszłych napastników :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 To chyba niezły pomysł. Niech widzą i drżą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi